ola95 Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2019 Witam, mam problem z truskawkami. Na liściach pojawiają się plamy, są również poskręcane. Owoce są bardzo małe, szybko wysychają. Więcej na załączonych zdjęciach. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarzyna Napisano 13 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2019 Na moje oko antraknoza, ale szkodnik chyba też jest, jeżeli pofałdowane są liście, szczególnie te młode to będzie roztocz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ola95 Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2019 bardzo dziękuję, za odpowiedź. Zna pani może metody jak należy to zwalczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość antraknoza Napisano 5 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marca 2020 Dzień dobry! Właśnie uruchomiłam bloga, na którym będę opisywać metody walki z chorobami roślin. Wszystkie publikowane przeze mnie treści pochodzą z publikacji naukowych. Sama jestem pracownikiem naukowym, który chorobami roślin się zajmuje. Właśnie dodałam post o antraknozie. Myślę, że się przyda link: https://zdrowyogrod.blogspot.com/2020/03/antraknoza.html Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi