Gość mateusz Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2016 Jakie macie opinie o ziemniakach Carrera ? Mam zamiar kupić sadzeniaka tej odmiany lecz słyszałem że ten ziemniak lubi pękać w czasie suszy . Niech wypowie sie ktoś kto miał do czynienia z ta odmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2016 Carrera pęka? Pierwsze słysze... U mnie często na słabszych ziemiach jest gdzie nie ma nawet możliwości podlania i nigdy spękanej nie miałem. StaceyMeday dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2016 lepiej kup colombe nową solist ziemniaki rosną grube i sie rodzi a carera 5lat z uprawiałem ona mnie w morde ja ja o glebe nigdy niemogłem poznac tajników tej odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2016 Albo Riviere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 Stawiam na riviere a jak rosnie solist bo mam zamiar nabyc. Co z ekstremalnoscia odmiany solist czy jest taka szybka jak pisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 Solist za dużo wiąże jak na bardzo wczesnego. Lepsza Riviera, Carrera, Volumia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2018 Wie ktos cokolwiek na temat laperli bo mialem jej troszke od znjomego i rosla extra male lety a gruba pyra jak ona wychodzi na wczesne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2018 Laperle śmiało możesz dać pod agrowłóknine. Bardzo szybko osiąga handlowy plon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karo123 Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2018 A smaczne te ziemniaki takiej jeszcze nie miałam? Tutaj podają: http://budujesz.info/artykul/odmiany-ziemniakow-wczesne-srednio-wczesne-srednio-pozne-i-pozne,1477.html „Carrera” – Bulwy okrągło-owalne, dość duże, skórka żółta, miąższ jasno-żółty, kwiaty czerwono-fioletowe. Odmiana jadalna, ogólnoużytkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 27 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2018 W dniu 11.01.2018 o 07:28, Marcin napisał: Solist za dużo wiąże jak na bardzo wczesnego. Lepsza Riviera, Carrera, Volumia. Solist w zależności od roku pod krzakiem będzie miał od 10 do ok 15 sztuk, jest późniejszy niż te co podane wyżej, ale też cena sadzeniaka jest sporo niższa u dystrybutora. Mi się ten ziemniak podoba i bardzo go chwalą za smak klienci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi