Gość Bbb Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2019 Jak kształtuje się cena wiśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2019 Czec, około 4 zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bbb Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2019 4 godziny temu, Gość Karol napisał: Czec, około 4 zł/kg Cena giełdowa jak rozumiem? A skupowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2019 6 godzin temu, Gość Bbb napisał: Cena giełdowa jak rozumiem? A skupowa? na Skupach od 1,50 do 2zł na mrożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bony bony Napisano 5 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2019 U Daniela niby 2zl ale wymagania kosmos. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja... Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2019 2.5 w grójeckim do mrozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mil Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2019 2 godziny temu, Gość Ja... napisał: 2.5 w grójeckim do mrozenia jakie wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2019 3 godziny temu, Gość Ja... napisał: 2.5 w grójeckim do mrozenia Ta jasne. U was zawsze wszystko najdroższe a pracownik najtańszy. 2.20 zł to cena na rampie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2019 40 minut temu, Gość Sandomierz napisał: Ta jasne. U was zawsze wszystko najdroższe a pracownik najtańszy. 2.20 zł to cena na rampie Potwierdzam nie mam wiśni więc mi to ryba, ale Grójec 2.5 mrożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grójec Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2019 I, że pracownik najtańszy to też prawda, w Grójcu jeszcze od groma Ukrainy na 9-10zl/h. Pod warunkiem, że ktoś ma znośne warunki i traktuje ich jak ludzi, a nie śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebek Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2019 5 godzin temu, Gość Pioter napisał: Potwierdzam nie mam wiśni więc mi to ryba, ale Grójec 2.5 mrożenie Cena na skupie czy zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXPORTER Piotr FYLAK Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2019 Na eksport wiśnie są uzgadniane dzisiaj w cenie około 2,70 PLN /kg na załadunki weekendowe i początek następnego tygodnia. Mowa o wiśni kompotowej bez ogonka, przy czym musi to być ładna wiśnia , pełne auto i schłodzone do ok 3-4 stopni . Odbiór od producenta , transport opłaca kupujący . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majchel Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2019 Piotrek kiedy płacisz za ten towar? Bo u nas kupuje Fruvitaland w lepszej cenie i termin płatności 60 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXPORTER Piotr FYLAK Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2019 Płatność szybka tzn następnego dnia przelewem wg. faktury która zostaje wystawiona na podstawie przyjętych ilości . Za jakość i ilość odpowiada Załadowca. Ja odpowiadam za szybką płatność wg uzgodnień i tutaj umowy dotrzymuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2019 wiśnia do góry .Nie nakupili wiśni z wegier bo zadroga biorą co się da nawet utówkę po 2,4 i już się przebijaią by magzy napełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2019 Witam, możecie podać cenę wiśni na skupie i rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sdd Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2019 na razie to jeszcze ludzie nie rwią. Poczekajcie kilka dni to sie wyklaruje. Cena może i bedzie przez dwa dni jak dowali towaru to spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jabłkowy Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2019 Spokojnie koło środy cena zacznie spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXPORTER Piotr FYLAK Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2019 Sezon będzie dość krótki, następne 2 tygodnie tj do 27 lipca i 80 % wiśni bedzie zerwane, pik może być pod koniec nastęnego tygodnia tj ok 19-22 lipiec , tak ja przewiduję na podstawie rozmów z sadownikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majchel Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2019 Piotrek a jak myślisz co będzie z wiśnia do tłoczenia? Mam trochę owocu ale jest po wiatrach i nie nadaje sie do rwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXPORTER Piotr FYLAK Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2019 W mojej ocenie , nie wiem na ile dokładnej ale ceny bedą sie wahały w przedziale 1,5- 2,20 w zależności gdzie i dla kogo , czy cena dla producenta w sadzie czy na rampie w tłoczni . Zobaczymy za 2 tygodnie na ile się pomyliłem , sądzę ze nie wiecej niż 20 % . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majchel Napisano 12 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2019 Dzięki Piotrek. Bo już się trochę przestraszyłem jak zobaczyłem cenę u Daniela tzn 1 zł. Ale jak podzwonilem po znajomych to jeszcze żadna tłocznia nie ruszyła. Po prostu chłopak chce wrzucić na komorę i dla siebie sporo ugrać. Zresztą wiesz jak tam jest. Czester też jest dobry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2019 wiśnia dojdzie do 4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja... Napisano 13 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2019 Ile aktualnie u was płacą...W grójeckim dziś 2.60 dla sadownika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2019 od środy ma być 3zł duże zapotrzebowanie na wiśnie przetwórnie się przebiją cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi