Turysta Napisano 23 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2019 Witajcie drodzy koledzy i koleżanki! Jest ktoś może z okolicy Środy Wielkopolskiej kto mógłby odbierać ode mnie obierki z cebuli? Albo komu mógłbym dowozić? Aktualnie odbiera facet, który jeździ po to 80 kilometrów i robi to rzadko dlatego szukam kogoś jak najbliżej Środy Wielkopolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z Wielkopolski... Napisano 23 Lipca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2019 Jestem z okolic Dominowa. Mogę przyjąć odpady. Jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta Napisano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipca 2019 Zostaw jakiś kontakt do siebie i na pewno się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi