Hank Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2019 Dzień dobry, Moje pytanie dotyczy tematu. Mianowicie czy można sprzedawać warzywa i owoce do spółdzielni ogrodniczej tak jak do zwykłego skupu. Pytam ponieważ natknąłem sie korzystne ceny skupu w spółdzielniach ogrodniczych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wszystkowiedzący Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2019 Nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2019 4 minutes ago, Guest Wszystkowiedzący said: Nie można A to niby dlaczego? Też mnie interesuje ten temat. hank podasz jakiś przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pa45 Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2019 Głupoty gada. Ja tak sprzedaję i wielu wielu innych , nawet podpisują umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hank Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2019 Temat zainteresował mnie po przejrzeniu cen skupu z owoców i warzyw w spółdzielniach ogrodniczych. Natomiast zaintrygował z powodu tego iż jest to spółdzielnia (pomyślałem ze tylko założyciele mogą sprzedawać do spółdzielni produkty,z drugiej strony gov.pl publikuje raporty cenowe dotyczące cen skupu owoców i warzyw np. średnia cena skupu marchwi w Małopolsce to 1,12 zł). Czy "ktoś z zewnątrz"-tzn.nie będący jej członkiem- sprzedaje do spółdzielni produkty? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pa45 Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2019 Przecież Ci napisałem , a raporty cenowe nie wiem gdzie mają odzwierciedlenie , są raczej źródłem niezdrowej podniety dla miastowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldemar Napisano 21 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2023 Najlepiej sprzedać dystrybutorowi, hurtowni. My sprzedajemy do Vegfruit. Zawsze wypłacalni, biorą nadwyzki, generalnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B.Z Napisano 13 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego Podpinam sie. Gdzie najlepiej ? Która firma wyplaci odrazu pieniadze, nie bedzie w nieskonczonosc odwlekac platnosci? Na tym mi zalezy. Z ww firma (vegfruit) jeszcze nie wspolpracowalem ale bazujac na opiniach, sa raczej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Halo Napisano 13 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego W dziale OPINIE O FIRMACH na igrit proszę przeczytać bo ktoś się wypowiadał o danej firmie. Czujnym trza być bo kto wie czy to prawda czy nie ale napisane jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zxz Napisano 13 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego Firma Vegfruit z Karwina wlasnie nie jest wyplacalna ludzie czekaja latami po pieniadze i niewyplacaja. Kazda firma windykacyjna ich zna, nigdzie nie maja dobrej opini. Te zachwalania to pisza pracownicy z biora bo nikt im towaru nie wozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego Nie sprzedawać do VEGFRUIT z Karwina, nie płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego W dniu 21.11.2023 o 21:49, Gość Waldemar napisał: Najlepiej sprzedać dystrybutorowi, hurtowni. My sprzedajemy do Vegfruit. Zawsze wypłacalni, biorą nadwyzki, generalnie polecam Człowieku, nie wprowadzaj ludzi w błąd bo z innych wypowiedzi wynika coś odwrotnego, zakrawa to na straszne chamstwo autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego W dniu 21.11.2023 o 21:49, Gość Waldemar napisał: Najlepiej sprzedać dystrybutorowi, hurtowni. My sprzedajemy do Vegfruit. Zawsze wypłacalni, biorą nadwyzki, generalnie polecam dlatego ja kompletnie pomijam wypowiedzi osób niezarejestrowanych / niezalogowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 19 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego Ostrożnym trzeba być zawsze. Jak sprzedaż do firmy Vegfruit (Koniusza) to tylko za gotówkę, przelewu od nich nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał33 Napisano 19 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego Tak jak od Pluty z Chabierowa Tez przelewu nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi