PCZ Napisano 25 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2019 Wiedzę że pan Krzysztof znów nie odpowiada pewnie ma już nowy numer. Oczywiście do pary cisza jest też na numerze księgowej Pana Krzysztofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek29 Napisano 30 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2019 Jest jakis kontakt z tym biznesmenem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCZ Napisano 30 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2019 Dalej cisza Nic nie odbiera !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mdj Napisano 30 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2019 Żadnych przelewów i Pana Brauna. To oszust. Teraz kolejnych okrada na innych owocach i się cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek29 Napisano 30 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2019 gdzie teraz kupuje i co?wiesz gdzie go znalezc?chłopki musza go odwiedzic bo nie bede latał za nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek29 Napisano 1 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2019 Ma ktos jego zdjecie,nagranie,lub wie gdzie przebywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 2 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2019 Ja tez go poszukuję, nie wiem czy poprzednie odpowiedzi doszły, proszę o kontakt: 609878923, może wspólnie cos zdziałamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 2 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2019 Dostałam ostatnio numer do Pawła Patryckiego, że to on się zajmuje teraz płatnościami, tel. 733762445, powiedział ze do 2 tyg, a potem zaczał krzyczeć, także może niech wszyscy do niego dzwonią, choć podejrzewam ze zaraz zmieni numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 2 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2019 jak odczytac odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 2 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2019 1 godzinę temu, Kate napisał: jak odczytac odpowiedzi? Proszę skonkretyzować pytanie. Pod nazwą Pani profilu pojawia się zwrot "3 odpowiedzi" ponieważ 3krotnie wypowiedziała się Pani na tym forum - jeśli o to Pani chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ireneusz Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2019 No widzę że to grubszy temat, ja również nie otrzymałem płatności i kilku znajomych też... Co należy teraz działać? Zgłaszać policji czy od razu adwokat i sprawa sądowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2019 Czy ktoś wie gdzie Krzysztof Braun lub Paweł Patrycki mieszka, jaki ma majątek, bo z osób które do mnie dzwoniły, nikt właściwie nic nie wie o tych panach, pojawili się znikąd. Był wcześniej adres 05-480 Karczew, Gen. Andersa 10 lok 14, czy ktoś tam był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cionek Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2019 Myslę że to co Soltum napisało jest najbardziej adekwatnym zachowaniem do całej sytuacji. Złożenie zawiadomienia do prokuratory o popełnieniu przestępstwa. A może Soltum by zorganizowało jakies spotkanie dla grupy pokrzywcdzonych, wydaje mi się że ktoś powinien to spinać całościowo. Ale to tylko dyskusja, może ktoś ma inne pomysły? Dzielcie się... aga1969 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bor Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2019 Popieram komentarz który napisał "Cionek", warto powiadomić prokuraturę i policję. Jeśli nie odzyskamy pieniędzy to chociaż Pan Krzysztof poniesie odpowiedzialność karną i może parę lat posiedzi... A do tego czasu warto zgłaszać sprawę do Sądu każdy z osobna lub grupowo. Pozdrawiam i czekam na opinie innych oraz przyłączanie się do forum wszystkich pokrzywdzonych. Bo już dłużej nie można czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiecho Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2019 Pisać zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa oszustwa do prokuratury rejonowej w Otwocku. Każdy z osobna ( prokuratura połączy to w jedną całość) i to jak najprędzej - nie zwlekać- czas gra na naszą niekorzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga1969 Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 I co dalej z tym robicie? piszecie zawiadomienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 Dobra rada. Sprzedaż tylko za gotówke. Ja inaczej w ogóle nie rozmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzyb2000 Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 Czy już ktoś z Was był w tej sprawie na policji albo dostał pieniądze? Czy jest tu ktoś kto sprzedawał towar w Gołębiowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 33 minuty temu, grzyb2000 napisał: Czy już ktoś z Was był w tej sprawie na policji albo dostał pieniądze? Czy jest tu ktoś kto sprzedawał towar w Gołębiowie? Jestem oddałem tonę śliwek w gołebiowie na szczęście tylko tonę kasy nie ma dzisiaj miałem telefon ze zostaliśmy oszukani na dniach ma być spotkanie w Gołębiowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzyb2000 Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 A kiedy oddawałeś? Byłeś u właściciela skupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 17 sierpnia oddawalem 1 października dzwoniłem do Patryka bo mi SMS przyszedł że by się kontaktować i mówił że do 14 napewno będą pieniądze. Ale dzisiaj dzwoniła do mnie jakaś pani że zostaliśmy oszukani sprawa już jest na policji podobno do wszystkich dzwoni z nr ze skupu organizują spotkanie we wtorek albo w środę że by obgadać sprawę czy jakiś pozew zbiorowy czy przez windykacje dściągać dług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek29 Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 jaki to nr zeby sie kontaktowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 1 minutę temu, norek29 napisał: jaki to nr zeby sie kontaktowac? 607 909 422 Jutro będę się kontaktował napewno jak poznam dokładny termin spotkania dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek29 Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 wie ktos gdzie przebywa Braun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 6 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2019 Przekazuje Zgłoś odpowiedź Grzebcio 0 Rozpoczęcie rozmowy: wczoraj o 10:04 Witam, także jestem poszkodowany lecz niestety na dość niska kwotę (15 tys), ze wstępnych rozeznań wiem że od ponad 2 miesięcy na Pana Brauna są założone dość srogie długi wraz z wyrokami windykacji dlatego na chwilę obecną szukam innej metody ściągnięcia należności. Wstępnie kontaktowałem się z Polsatem (Interwencja) i byli by oni zainteresowani poruszeniem sprawy lecz tylko w przypadku jeśli zbiorą koło 10~15 poszkodowanych sadowników. Także jeśli ma Pan kontakt z jakimiś poszkodowanymi osobami, niebojącymi się do medialnego załatwienia sprawy prosił bym o nr. telefonu do Pana, wraz z liczbą osób z którą ma Pan kontakt, bądź o bezpośredni kontakt do poszkodowanych (przez wiadomość na igrt bądź na grzebcio13@gmail.com). Z poważaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi