Gość adam Napisano 11 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2016 pogoda w kwietniu nize z nad bałkanów mokry rok ciągłe deszcze bedzie lało bez przerwy co dziennie tylko ziemniaki na górkach sie utrzymają na dołkach zgnija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrka Napisano 11 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Dokładnie, sianie paniki o pogodzie... w dłuterminówce nic ma o żadnym wiekszym deszczu ... na co ta propaganda? http://www.yr.no/place/Poland/Greater_Poland/Pozna%C5%84/long.html http://www.accuweather.com/pl/pl/warsaw/274663/april-weather/274663 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robert Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) około 22 kwietnia nadają mrozy w nocy. Stworzyłem wątek, mozna będzie podawac jakie były temperatury w swoich rejonach -------- dziękujemy za założenie tego wątku, pogoda jest popularnym tematem na tym forum; będziemy tutaj przenosić wszelkie wypowiedzi o pogodzie ... Administracja IGRiT Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 13 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2016 suszy nie widac a wiec powtórki z ubiegłego roku nie bedzie w ubiegłym sezonie szkodziła susza w tym sezonie bedzie szkodził nadmiar deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 15 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2016 dobrze niech leje uzupełni sie poziom wody w studni w tamtym roku w studni brakowało mi wody nie miałem czym juz podlewać poziom wody sie uzupełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 20 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2016 około 22 kwietnia nadają mrozy w nocy. Stworzyłem wątek, mozna będzie podawac jakie były temperatury w swoich rejonach hmm, mozna wiedzieć jakie źródło tych informacji? bo widzę, ze się sprawdzi ... idą przymrozki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Zapowiada się "ciekawa" noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość harnoś Napisano 20 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2016 hmm, mozna wiedzieć jakie źródło tych informacji? bo widzę, ze się sprawdzi ... idą przymrozki ... ja stary górol jedrasik ci tak przepowiadoł pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 21 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2016 ja stary górol jedrasik ci tak przepowiadoł pogoda no to górolu proszę o długoterminową prognoze do końca kwietnia ... w wlkp przymroziło przy gruncie ale symbolicznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2016 ostatnia noc bez przymrozka ale najbliższe kilka nocy może być już nie wesołych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robert Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2016 ile było u was ? Biała rawska przy oknie było -1 o piatej rano, nie wiem natomiast jak sprawa wygląda w otwartej przestrzeni na polu. Pytanie jak mróz rzedu np -2 może wpłynąc na jabłoń w tym okresie co mamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Poznańskie -1 ale przy gruncie i tylko lokalnie, nie jest źle, takie temperatury póki co są do wytrzymania ... tj. krzywdy nie zrobią ... Oby się nie sprawdziły prognozy na poniedziałek rano - -1 i to nie przy gruncie ... więc przy gruncie i lokalnie może być duuuuuuużo mniej ... Co do Twojeo pytania to sadownikiem nie jestem więc do końca się nie znam ale z doświadczenia w swoim ogrodzie to wiem, że taki mróz zawsze niszczy kwiaty ... Ale spece pewnie mają jakies sposoby ochorny sadów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2016 ktoś wie ile było w rejonach białej rawskiej na otwartej przestrzeni ? -1 było za oknem ale w polu jest zawsze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spoko Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2016 ktoś wie ile było w rejonach białej rawskiej na otwartej przestrzeni ? -1 było za oknem ale w polu jest zawsze wiecej w okolicahc Tomaszowa -2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2016 widac jakieś straty ? niektórzy mówią że jabłko lekko przemarzło, zalezy jaka odmiana i rejon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spoko Napisano 23 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2016 raczej nie, ale za wczesnie aby cokolwiekjeszcze do końca ocenić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2016 widac jakieś straty ? niektórzy mówią że jabłko lekko przemarzło, zalezy jaka odmiana i rejon straty to bedziemy szacować za pare tygodni bo mrozy to dopiero przyjdą w tym tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 25 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2016 pobudka, wstać i z mrozem walczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad na plusie Napisano 25 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2016 pobudka, wstać i z mrozem walczyć! rejon sandomierza drugi po grójeckiem sad w europie 3st.na plusie zagrożeń brak wszyscy się wyspali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 25 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2016 biała rawska przy oknie + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 25 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2016 fakt, 'tylko' -1 było ale znajomy troche mnie wystraszył jak o 3 rano mnie obudził, ze samochód ma cały zaszroniony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 25 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2016 w Wielkopolsce może być w nocy nie wesoło ... już teraz są tylko 3 stopnie na plusie i niebo czyste ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wągłczew 28 szybki Napisano 25 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2016 nad ranem przy gruncie bedzie od -3 do -6 stopni niema mocnych ziemniaki polecą co poredlili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marian Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Ile u was jest gm wroblew -2termometr na foli od ziemniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2016 okolice Białej Rawskiej na wysokości 1 metra - 4,5 stopnia, nie fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi