eksporter Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2019 Witam, jak sytuacja z kalafiorem? Jaka dostępność towaru i jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tradekraków Napisano 16 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2019 Jak jesteś eksporterem to powinieneś wiedzieć co się dzieje. Dostępność maleje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kfkfkf Napisano 6 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2019 (Małopolska) Dostępność maleje , ceny wahają się w granicach 2,4-2,8 na gotowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksporter Napisano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2019 Zawzwyczaj o tej porze roku były większe ilości dostępne. Ja szukam auta 8ki w małopolsce i nie mogę nic znaleźć. Jedynie ilości paletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 8 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2019 Hi hi hi. Trzeba bylo kupowac dwa tygodnie temu po 1,5. Teraz jest sucho jak skurwyiesyn, a i przymrozki poszkodzily. Na broniszach na placu znowu cena wrocila do piatala za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksporter Napisano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2019 Kupowałam trzy tygodnie, dwa tygodnie, tydzień temu i nadal jest zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość klf Napisano 31 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 2021 Jak sytuacja z kalafiorem? W małopolsce mało towaru, kalafior stoi w wodzie. Jak reszta kraju? Jakie ceny w skupach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 4 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2021 Jaka obecna cena kalafiora na Broniszach i jak zejście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi