Gość Jacek Napisano 11 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2019 12 godzin temu, Gość 123 napisał: Muna w szkółce nie idzie zabardzo....Ile dostałeś za ten post??? Nie dostałem nic drogi panie. To jest moja opinia po posadzeniu i zainteresowaniu moich klientów jabłkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grójec Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2019 Proponuję wykarczować jabłonie a zasadzić grusze. Już teraz brakuje ładnego towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prince Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2019 Już Prince miał być tą odmianą, która będzie naj naj naj, a tu jak to jedne polityk by powiedział h.. d.. i kamieni kupa. Pożyjemy zobaczymy na razie to nic nie wiadomo o tej odmianie może będzie i dobra, ale wyhodowanie jabłuszka okaże się zbyt kosztowne i pracochłonne w dodatku jak zacznie zarastać gałęziorami to ja dziękuję. Jest to w dodatku odmiana z pochodzenia mutsu, a owoc mutsu potrafi osiągać rozmiary czy ktoś z Was sprzedaje duże jabłka? Albo odsort albo inna klasyfikacja bo większość odmian powyżej 9.5 nie chcą brać. Wiadomo też jak to jest z tymi wielkimi jabłkami w przechowalniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukasz Napisano 17 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2019 W dniu 11.11.2019 o 06:31, Gość 123 napisał: Muna w szkółce nie idzie zabardzo....Ile dostałeś za ten post??? sam ma Mune i chce sprzedać szuka głupiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 18 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2019 11 godzin temu, Gość Lukasz napisał: sam ma Mune i chce sprzedać szuka głupiego Tak. Mam Mune ale nie w szkółce tylko w sadzie owocującym. Piękne i plenne jabłko. Znakomite w smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grecki filozof Napisano 18 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2019 3 godziny temu, Gość Jacek napisał: Tak. Mam Mune ale nie w szkółce tylko w sadzie owocującym. Piękne i plenne jabłko. Znakomite w smaku. Gratuluje i życzę powodzenia w produkcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek_Z_Belias Napisano 18 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2019 Kolego powiedz mi które jabłuszko nie jest piękne jak jest młode na młodym drzewku. Każde ma swój smak. Co będzie za 5, 10 lat kiedy tego jabłka będzie pod dostatkiem i czy będzie takie chodliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 4 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2020 Witam co polecacie sadzic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 4 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2020 To co wszyscy borówka i truskawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 5 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2020 Ostro wchodzę w rabarbar.to uprawa przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 13 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2020 Co sądzicie o sadzeniu gali ? Jak z plonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 13 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2020 Jak to ktoś ostatnio napisał - jeszcze 2 -3 lata i będziemy największym (najtańszym) producentem Gali w Europie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 14 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2020 W dniu 13.09.2020 o 20:15, Gość Damian napisał: Co sądzicie o sadzeniu gali ? Jak z plonem ? Sadz śmiało...jak pod białą 2,8 x0,6 Tylko drzewka 8 + i minimum 2,5 m wysokości.w drugim roku 40 ton a w trzecim 100. Jest za mało jabłek więc napieraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2020 Co tam sadzicie na wiosnę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2020 Tylko Gala i golden bo są za drogie i muszą się przestać oplacac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2020 cortlanda i lobo ceny dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MegaJabłko Napisano 31 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2021 Co polecacie sadzić obecnie? Czas na zmiany w sadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 31 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2021 38 minut temu, Gość MegaJabłko napisał: Co polecacie sadzić obecnie? Czas na zmiany w sadzie Elise i Delikatesa, asy tonowe ilości po 8-10 żelaza pakę ogłaszają. Biznes po wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wielki Ben Napisano 31 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2021 Godzinę temu, Gość MegaJabłko napisał: Co polecacie sadzić obecnie? Czas na zmiany w sadzie Sadzić takie odmiany jakich mało i brak u sąsiadów w sadzie. Płaci to czego jest mało na rynku. Choć obecnie jest już za dużo wszystkiego. Ja osobiście wyrywam i nie sadzę nic w to miejsce. Kilka sezonów pomyśle co zagospodarować. Ziemia przynajmniej odpocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MegaJabłko Napisano 31 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2021 kurde nie pomyślałem o tych odmianach. Moze i to dobra droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiola Napisano 31 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2021 A Empire? Cena na rynku przeważnie w miare jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 2 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2021 Empire? Ani wydajności ani nic.Towar 6-7 Masa raków Zielenica Nie polecam. Zrobiłem ten błąd 3lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad 54 Napisano 2 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2021 Gala pasek , Golden . To będzie się sprzedawać . Jak nie po 1,5 zł to po 0,5 zł ale zbyt będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AWX Napisano 2 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2021 Z Empire różnie jest, stanowisko pewnie ważne i podkladka. U znajomego starsze drzewa i owocowanie jest, raków nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guest Napisano 2 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2021 4 hours ago, Guest Sad 54 said: Gala pasek , Golden . To będzie się sprzedawać . Jak nie po 1,5 zł to po 0,5 zł ale zbyt będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi