Gość Sadownik Inwestor Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2019 Nieruchomości, giełda, a może transport ? W co inwestujecie wolny kapitał dywersyfikując swój portfel ? Zapraszam do wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Salachna Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2019 Ja w byki mięsne. Kupiłe gospodarke na Podlasiu z chłopem, któremu place za dogladanie. Myslalem ze bedzie lepeij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2019 Ja w tym miesiącu założyłem fotowoltaike na gospodarstwo. Zwrot około 15% rocznie. Rolnik może ubiegać się o ulgę w podatku rolnym z tego tytułu która wynosi 25 % ceny netto instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grójec Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2019 W nic, bo ledwo starcza na życie, przecież albo nie ma ceny, albo towaru, więc skąd niby oszczędności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2019 U mnie sasiedzi sadownicy w czasach koniunktury inwestowali w nieruchomości - głównie mieszkania lub grunty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszola Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2019 Ja w dziewczyny. Stały dochód o dużo przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszola Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2019 Ja w dziewczyny. Stały dochód o dużo przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grecki filozof Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2019 Zainwestowałem w litr wódki bo drożeje po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 31 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2021 Ciekawych czasów dożyliśmy... porównanie wczoraj i dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 31 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2021 W akcje Lidla i Dochlera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 1 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopada 2021 W dniu 10.11.2019 o 07:57, Gość Sadownik Inwestor napisał: Nieruchomości, giełda, a może transport ? W co inwestujecie wolny kapitał dywersyfikując swój portfel ? Zapraszam do wypowiedzi. Jakie nieruchomości, giełda, transport.?????????Przecież wszyscy corocznie ciągłe dokładają do jabłek........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiktor Napisano 1 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopada 2021 Znajomy kupił koparkę i mówi, ze nieraz ma wiecej z tych usług jak z jabłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 2 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2021 Empire? Ani wydajności ani nic. Towar 6-7 przeważnie Masa rakow Zielenica Nie polecam. Zrobiłem ten błąd 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi