Gość Misiu Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Panowie kiedy beda pierwsze mlode ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stefan Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2016 jest zimno więc chyba w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2016 to się okaże jak zwykle sieradz mineły ostre przymrozki ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikołaj Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2016 sieradz przymrozki omineły sieradz błaszki ziemniaki najwczesniejsze z pod okrywy obredlone i rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Ludzie co Wy piszecie za bzdury.po-7 w około, wszędzie mrozilo a tylko rejon Sieradza omija.Puknijcie się w głowy. To propaganda jak zwykle w wyścigu szczurów pod tytułem Kto pierwszy na Zjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szybki 27 lat Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Ludzie co Wy piszecie za bzdury.po-7 w około, wszędzie mrozilo a tylko rejon Sieradza omija.Puknijcie się w głowy. To propaganda jak zwykle w wyścigu szczurów pod tytułem Kto pierwszy na Zjazdowej. jak nie wiezysz to przyjedz wągłczew sadokrzyce zapraszamy zobaczysz gołym okiem tu ziemniaki naprawde nie zmazły tu ludzie chodzą do koscioła w niedziele kopiemy ale na tace kładziemy 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rysiu Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Powinna byc mozliwosc wstawiania zdiec to rozwiało by wszelkie watpliwosci a ziemniak lepiej zeby nie zmarzł bo przynajmniej rozciagnie sie w czasie Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez IGRiT zarejestrowani użytkownicy mogą wstawiać zdjęcia ... prosze się zarejestrować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2016 jak nie wiezysz to przyjedz wągłczew sadokrzyce zapraszamy zobaczysz gołym okiem tu ziemniaki naprawde nie zmazły tu ludzie chodzą do koscioła w niedziele kopiemy ale na tace kładziemy 50 zł Promocja!Za 50 zł Bóg omija z mrozem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniaki wczas Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Promocja!Za 50 zł Bóg omija z mrozem! ksiedzu sie da to sie ma trzeba modlic sie pod figurą a diabła za skórą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Tak to nie działa. To byłoby zbyt proste.A na forum to sobie młodzież wyścigi robi.Prawdziwi producenci nie bawią się w licytacje i przechwalki tylko robią swoje i nie maja czasu na pierdoly. W gębie wielu jest mocnych tylko po wynikach tego nie widać potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Prawdziwi producenci teraz akurat mają czas - jak stare sprzedali to tylko doglądają kiełkujących młodych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Tiaaa. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marian Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Dzisíaj znowu powtorka -2przy gruncie w tym roku jest tak wczesnie sadzone poźno kopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alojzy Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Dzisíaj znowu powtorka -2przy gruncie w tym roku jest tak wczesnie sadzone poźno kopane bo nie opryskałes u mnie bez przykrycia i nie zmazły teraz sa srodki ze przymrozek nie straszny kto nie wie to mu zmarzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2016 bo nie opryskałes u mnie bez przykrycia i nie zmazły teraz sa srodki ze przymrozek nie straszny kto nie wie to mu zmarzną tak tylko ten oprysk kosztuje na ziemniaka 1000 zł na hektar dzwoniłm sie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 1 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2016 u mnie pod włókniną, mocno ucierpiały, Oleśnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 1 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2016 Powiat sredzki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość swieto ziemniaki Napisano 1 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2016 Powiat sredzki tez sieradzkie tylko susza musiałem juz deszczownie rozwinąć i podlać jest tak sucho ze ziemniaki przestały rosnąć ale przymrozki nie zaszkodziły obeszły sie z nami łagodnie sadokrzyce pow sieradzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 2 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2016 Tak sobie myślę, ze te pytania o to kiedy będą młode ziemniaki, truskawki itp. to się pytają zamaskowani importerzy, próbują wysondować ile jeszcze czasu jest sens importować ... Na obrazku poniżej ziemniaki młde z Hiszpanii dostepne od paru dni w lokalnym sklepiku społem ... StaceyMeday dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sa młode ziemniaki Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2016 sa juz młode ziemniaki z pod foli dzisaj juz jemy na obiad co prawda sa jak gołebie jajka ale za tydzien bedą do kopania deszczownia na zmiane i odzywka daje efekt rosnie ziemniak jak na drozdzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 6 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2016 Witam Panowie ściąga już ktoś Rumuna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michael Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2016 Dziś w nocy K.H. Rybitwy Kraków widziałem młodego z Rumunii cena 5zł/kg ,miała też babka w osobówce polskiego z tunelu ceniła 6 zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2016 Mam oferte na jutro wieczór 3.5 rumuna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 18 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2016 na WGRo w Poznaniu już są Polskie za 4.5 zł ... StaceyMeday dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaro Napisano 21 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2016 Ziemniaki młode są tylko rumun cene psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi