Litter12 Napisano 30 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2019 Proszę uważać bo nie ma pieniędzy. Sortują bardzo mocno a jeśli kupują na gotowo to potem reklamacja przewyższająca wartość jabłka sprzedanego. Masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OwocowyMisio Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 Co się dzieje? Przecież tam nigdy nie było problemu z kasa, sortowaniem tez bo w większości szło na ruskich/Egipt SADPOL dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SADPOL Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 Prosimy o przykład choćby jednej niezapłaconej faktury w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litter12 Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2019 Bardzo chętnie pokaże nagranie ile zostało zaladowane jablek w jakiej ilości oraz przelew jaki przyszedł na konto. Dziwna sprawa bo suma wychodzi na minus! PS: dwóje pracowników z tej firmy było przy załadunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litter12 Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2019 Czekam jeszcze na rozwiązanie sprawy ale nikt nie spieszy się nawet porozmawiać. Tylko pracownik tej firmy przyjechał krzyczeć i wymuszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SADPOL Napisano 10 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2019 Dzień dobry, Bardzo prosimy o udokumentowany przykład wskazanego ,,bardzo mocnego sortowania". (nigdy niczego nie wstawialiście do sortowania) Kwota przelewu jest zgodna z podpisaną i przesłaną fakturą korygującą. Jeżeli Uni-Fruit Kazimierków ma jakiekolwiek roszczenia to prosimy o skierowanie sprawy do sądu, a nie o uskutecznianie dziecinady. PS. Żeby o sprawie porozmawiać to trzeba odebrać telefon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litter12 Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2019 Sąd sądem ale producenci nie lubią problemów z płatnościami tym bardziej w ostatnich ciężkich czasach. Jeżeli to jest dziecinada to gratuluje pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SADPOL Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2019 Reasumując, bardzo prosimy przestać kłamać i oczerniać (tak, jest to dziecinada). Natomiast administratora o ustosunkowanie się do wypisywania kłamstw przez użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2019 20 godzin temu, Litter12 napisał: Sąd sądem ale producenci nie lubią problemów z płatnościami tym bardziej w ostatnich ciężkich czasach. Jeżeli to jest dziecinada to gratuluje pomysłu. Proszę udokumentować swoje zarzuty jakoś bardziej konkretnie - bo na razie tylko ogólnikowo coś Państwo wypisują i nie wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litter12 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2019 Państwa pracownocy odebrali towar dokładnie oglądali przy załadunku nawet 3 palety były dokładnie rozbandowane i przepatrzone. Auto RedJonaprinca było warte 34000zł. Zgłosiliście reklamacje na 10000 euro. Wysłałem swojego człowieka w Egipcie do tej hurtowni gdzie trafiło jabłko by potwierdził problemy co się okazało że jabłka tam nie było. Podczas rozmowy z Państwa pracownikiem Amrem gdy powiedziałem że ja go odbiorę bo mój odbiorca chciał to odebrać, Wasz pracownik powiedział że to nie możliwe bo jabłko zostało prawie sprzedane. PS: mam nagranie jak przyjechał do Nas i mówił że jeżeli nie skorygujemy faktury to nie dostaniemy w ogóle pieniędzy. A faktura była na 3 samochody z czego jeden to Gala Royal. Chcąc być uczciwym zgodziłem się bo muszę wypłacić pieniądze sadownikom. Płatności dla ludzi którzy ciężko pracuja cały rok by wyprodukować jabłka to podstawowa rzecz w tej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litter12 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2019 I proszę nie tłumaczyć ze towar był zrobiony dla firmy jakiejś Food More bo ja nawet nie słyszałem o takiej działalności. Ja dogadywalem sprawę z SadPol. I proszę teraz druga stronę o ustosunkowanie się bez "dziecinady". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SADPOL Napisano 13 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2019 Ostatni raz prosimy o udokumentowanie tytułowego ,nie płacenia' przez Sadpol oraz o przedstawienie dowodów na ,bardzo mocne sortowanie' (tego dotyczy tytułowy wpis). Co do reklamacji - nie mając pojęcia o kosztach związanych z wysyłką jabłek na inny kontynent (transport drogowy, morski, ubezpieczenie, cło itd.) proszę w ogóle nie podnosić tematu kosztów i na następny raz przemyśleć sprawę przed nakładaniem syfu do skrzynek. Jeżeli nie zgadzacie się z reklamacją - jest od tego sąd. Jeżeli z jakiś powodów boicie się tej drogi, to sprawę należy uznać za oczywistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litter12 Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2019 Nie boimy się tej drogi juz podjeliśmi kroki. Chcemy równierz ostrzec innych przed błędem. Panscy pracownicy mogli towaru nie odbierac ja powiedziałem że.koszty rezerwacji poniose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litter12 Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2019 Jestescie pewni bo wiecie że sprawy sądowe ciągną się latami. Bardzo łatwo jest kogoś oszukać i potem powiedzieć idź sobie do sądu. Świadczy o Waszej profesjonalności. Tyle lat na rynku i tak robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litter12 Napisano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2019 Myślę że brakło argumentów. Może od Was kupię jabłko, obejrze przed załadunkiem a potem zgłosze reklamację na kwote, która przewyższa wartość całego kontenera oraz transport. Powiem że bałagan załadowaliście w skrzynki i przekaże informację że to klient w Egipcie. Dlatego ta dziecinada jest po to żeby inni ludzie nie popełnili mojego błędu bo jeśli Was klient w Egipcie oszukał tak jak to tłumaczył pracownik Amr to żebyście mieli z czego zapłacić nawet po sortowaniu. Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi