Gość Rafso Napisano 1 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2019 Panowie jakie ceny za usługe orki u was ?Poznań ok 260-300zl za hektar zależy od ciezkosci gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 Rafso u mnie za zimową orkę na III klasie biorę 250 zł/ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 ja w tym roku oram usługowo sporo, John Deere 120KM, 280 zł za hektar, wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomili144 Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2019 A jakie macie spalanie przy orce?u mnie dochodzi nawet do 30ltr na godzine ,biore wtedy za taka usluge minimum 300zl za haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agromasters Napisano 13 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2019 New Holland tm175 ,pług Akpil 4 skibowy - spalanie bardzo różne tzn na normalnych glebach 3-5 klasa ok 18-22 litry na godzine,przy czym nie zawsze w godzine uda sie zaorać hektar to zależy od kształtu pola.Na glinkach nawet do 25 ltr na godzine ,zwłaszcza jak jest mokro.Ceny za hektar od 240 do 350zł w cieżkich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tytus Napisano 25 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudnia 2019 Zgodze się oranie i oranie to może być całkowicie co innego.Inaczej sie orze po sciernisku w lato V klase a inaczej ciężką gline na jesieni.Trzeba się dogadywać co do ceny,bo może się okazać że stawki braknie na zatankowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi