Sadu Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2019 UWAGA ! Czy ktoś handlował z firmą Fruitlead Sp.z.o.o . "Kupują" (przyjmują towar) w wynajmowanym magazynie w Lipiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FRESHLAND Napisano 13 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2019 Gdzie dokładnie? Sadu dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi563 Napisano 17 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2019 Czy ktoś ma opinię o tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati87 Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2019 Kategorycznie nie polecam!!!Prezes tej firmy to zawodowy dłużnik. Przelewa część kwoty należnej, a później cisza. Policja i prokuratura nic mu nie może zrobić, bo zasłania się problemami z braku pieniędzy od swoich klientów i jak będzie miał pieniądze, to zapłaci. Ja przez tego człowieka borykam się z bardzo dużymi problemami finansowymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia2345 Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2019 tak, są niewypłacalni - jest już sporo ich długów na sprzedaż Faktycznie zawodowy dłużnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia2345 Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2019 Absolutnie unikać! Zawodowi złodzieje! A gdzie jest ten magazyn w Lipiu? Trzeba tam może skoczyć na szybką rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadu Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2019 Lipie 52a 05-620 Błędów , ale tam są tylko pracownicy , żadnego biura , nawet kwitariusza nie mają żeby WZ-tkę wystawić na dostarczony towar . Profesjonalne podejście oszustów . Proponuję wszystkim poszkodowanym zgłaszać się na Policję . Jak się okaże że jest nas więcej to Policja i Prokuratura zacznie działać . Myślę , że znajdzie się na to paragraf . Jeszcze zobaczymy czy nic mu nie można zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia2345 Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2019 czyli wg google maja magazyn w GLOBSAD Sp. z o.o.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol124 Napisano 24 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2019 Wszystkich oszukanych przez firme Fruitlead, Hubert L. zapraszam do kontaktu mail; karolus10@poczta.onet.pl Sprawą zajmuje się policja i prokuratura w Grójcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj13 Napisano 27 Grudnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudnia 2019 W dniu 20.12.2019 o 17:27, Sadu napisał: Lipie 52a 05-620 Błędów , ale tam są tylko pracownicy , żadnego biura , nawet kwitariusza nie mają żeby WZ-tkę wystawić na dostarczony towar . Profesjonalne podejście oszustów . Proponuję wszystkim poszkodowanym zgłaszać się na Policję . Jak się okaże że jest nas więcej to Policja i Prokuratura zacznie działać . Myślę , że znajdzie się na to paragraf . Jeszcze zobaczymy czy nic mu nie można zrobić . Czyż nie tam przez pewien czas prowadził w 2017/2018 r. działalność Pan Prezes P. Paradowski z Fruit Logistics tylko pod inna nazwą? Z tego co słyszałem w tym samym miejscu - Lipie 52A. Może to zbieżność i przypadek a może coś bardziej skomplikowanego aby zgubić ślad???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadu Napisano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2020 Morał z tej historii jest taki : handel z takimi pseudo handlarzykami z internetu tylko za gotówkę . Kasa na kole i nie ma tematu . Lepiej do przysłowiowego rowu wysypać niż dziadów dorabiać . A wracając do Fruitlead , jeszcze raz apel do wszystkich poszkodowanych : nie wstydżcie się zgłaszać przestępstwa na Policję . Jest szansa , że oszust odpowie za swoje przekręty . Im więcej zgłosi się oszukanych tym większy wyrok dostanie . Sadownik Grójec dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia2345 Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2020 ja już zgłosiłem na policję i czekam na rozwój zdarzeń. Firma jak by co zmieniła adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadu Napisano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 Zmieniła adres , ha, ha , pewnie następna szuflada na listy w innym miejscu . Pewnie w warszawskiej szufladzie nie mieściły się już wezwania do zapłaty , to otworzył drugą . Albo z warszawskiej szuflandii go wykopali , bo może nie płacił za wynajem Nadszyszkownik Rudy Oszuścik . Porządna firma to ma swoją siedzibę , biuro , a tu to czysta komedia . Dobrze , że następne osoby zgłaszają się na policję . Chodzi o to , że jak nasz dłużnik dostanie wyrok w sprawie karnej , to otworzy się możliwość odzyskania pieniędzy też dla osób , które nie mają faktur , tylko same P-zetki . Wiem , że jest sporo osób tak załatwionych ( sam do nich należę ) . Myślę , że będzie możliwy jakiś pozew zbiorowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino77 Napisano 24 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2021 ma ktos z nimi jeszcze watpliwa przyjemnosc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi