Gość rolnik z wielkopolski Napisano 13 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2020 Witam. Proszę o opinie o użytkowników tych traktorów. Czy warto w nie zainwestować? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2020 Jak dla mnie zero wynalazków, idź w zetorka, ale rozejrzyj się też w Valtra i Claas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarek cz Napisano 14 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2020 Mam Zetora Crystala HD 150, ciągnik tragedia. Jeśli chcesz spokojnie spać nie kupuj Crystala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik z łódzkiego Napisano 24 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2020 W dniu 14.05.2020 o 22:24, Gość czarek cz napisał: Mam Zetora Crystala HD 150, ciągnik tragedia. Jeśli chcesz spokojnie spać nie kupuj Crystala. Witam. Czy mógłbyś sprecyzować dlaczego taka tragedia... co z nim nie tak ? Stoję przed zakupem na modernizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi