Gość Cukier Napisano 7 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2021 Póki co kapusta młoda trzyma stosunkowo ładną cenę. Do tego mają w planach częściowo otwierać restauracje. Jak myślicie? Będzie przyzwoita cena za jakieś 2-3 tyg, kiedy na dobre ruszy kapusta spod włókniny? Utrzyma się ok 3 zł, czy siądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość normalny Napisano 7 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2021 W dniu 6.04.2021 o 07:42, Gość Gość napisał: Niektóre targowiska zamknięte, gastronomia po części też, hotele, stołówki w szkołach... Nie będzie gdzie tym pohandlować w przyzwoitych pieniądzach. róbcie swoje nie myślcie o Covido po***bach, oni zawsze byli i będą na tym świecie, ludzie jeść muszą jak nie w restauracji to w domu obiad zjeść trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 7 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2021 Kapusta cenę utrzyma dobra bo jest jej mniej niż rok temu i jest średniej jakości... Zimno zrobiło swoje ale kalafiora jest dużo dużo więcej... Rejon Łeczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fresh Napisano 7 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2021 Chętnie nawiaze współpracę z producentami kalafiora jakości marketowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 7 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2021 Na Zjazdowej jak na razie zamiast tanieć to z każdym dniem młoda kapusta drożeje i coraz trudniej kupić tyle ile potrzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukier Napisano 7 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2021 Kalafiora wszędzie nawalili. Ja zawsze robiłem mało, ale w tym roku jeszcze zredukowałem bo można było przewidzieć co się stanie. U nas ludzie którzy nie uprawiali warzyw z 10 lat, zamówili rozsadę u Krasonia i posadzili trochę kalafiora nawet. Obok ogórków (to jeszcze w zależności od pogody) kalafior będzie hitem sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kacper Napisano 7 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 2021 Jak tam na Krakowie dużo kapusty posadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kalafior Napisano 8 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2021 Jestem z rejonu Łęczycy i nie widzę żeby kalafiora było więcej. Niektórzy nawet mniej robią w tym roku. Ten kto nie robił do tej pory na pewno nie będzie miał wpływu na cenę w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2021 9 minut temu, Gość Kalafior napisał: Jestem z rejonu Łęczycy i nie widzę żeby kalafiora było więcej. Niektórzy nawet mniej robią w tym roku. Ten kto nie robił do tej pory na pewno nie będzie miał wpływu na cenę w tym roku Kazdy kto ma towar ma wplyw na cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rola Napisano 11 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2021 Dużo kapusty posadzone macie? Ruszy gastro i zaległe imprezy i bedzie potrzeba jej mnóstwo, szansa na dobra cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fresh Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 Jaka jest w tej chwili cena na młoda kapuste? 8ka/ 6ka w luszczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 23 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2021 Po ile za szt poddajecie młoda kapustę pod market ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fhu Napisano 23 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2021 W dniu 11.05.2021 o 21:02, Gość rola napisał: Dużo kapusty posadzone macie? Ruszy gastro i zaległe imprezy i bedzie potrzeba jej mnóstwo, szansa na dobra cene. Kiedy ruszy ? Bo narazie to już jest ale nadmiar ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2021 Skupy oferują 1,3-1,5zł za główkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 23 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2021 2,2zl na jutro szykuje. Łeczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek Napisano 13 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2021 Przelałem rozsadę kalafiora, od 2 tygodni stoi w miejscu. Jak jej pomóc żeby ruszyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukier Napisano 15 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2021 W dniu 13.06.2021 o 22:14, Gość maniek napisał: Przelałem rozsadę kalafiora, od 2 tygodni stoi w miejscu. Jak jej pomóc żeby ruszyła? Daj jej azotu i nie przelewaj wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek Napisano 15 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2021 Dzięki za odpowiedź, podlewanie ograniczyłem do minimum, jedynie z blackjakiem dałem jej troszkę więcej wody, plecakowym zasilam ekstraktem z alg i mikro i nawet nie drgnie. Korzeń nie rozwija się. Chociaż nie była jakoś przesadnie podlewana to jakieś 3 opakowania Fortalezy jestem w plecy. Już kiedyś tak miałem i nie udało mi się uratować rozsady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2021 Witam, w jakich cenach sprzedajecie obecnie kapustę biała, czerwoną, włoską i pekińską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 21 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2021 Czerwona podaję 5 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 25 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2021 ale domoczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 W dniu 25.06.2021 o 10:18, Gość obserwatore romano napisał: ale domoczylo i ceny w dol czyli w d*p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek Napisano 3 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2021 W jakiej cenie jest teraz u Was kalafior "6" lub "8" opakowanie po stronie kupującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipca 2021 Witam . Czym zwalczacie máczlika w kapuście białej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 17 Lipca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipca 2021 9 godzin temu, Gość Pan napisał: Witam . Czym zwalczacie máczlika w kapuście białej ? Movento lub closer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi