Gość sasza Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2020 witam panowie. czym i w jakich dawkach pryskacie pietruszkę i marchew doglebowo i po wschodowo ? ziemie u mnie 3 klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 Nie sądzę że otrzymasz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość on rolnik Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 2 godziny temu, Gość Gosc napisał: Nie sądzę że otrzymasz odpowiedz Jeżeli ma doswiadczenie to bedzie wiedział a jezeli jest skoczkiem to proponuje doradce z jakiejs hurtowni, wszyscy juz maja doswiadczenie zwiazane ze skoczkami,tylko psuja rynek. Nikt nie zabrania nowym siania warzyw tylko czemu mam sie dzielic doswiadczenie ktore zdobywałem latami,kiedys sie dzieliłem ale potem taki skoczek obnizał cene aby tylko sprzedac,tak samo juz nie wykonuje usług siewu,kopania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc 2 Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 W takich jak na etykietach środków ochrony roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 27 minut temu, Gość on rolnik napisał: Jeżeli ma doswiadczenie to bedzie wiedział a jezeli jest skoczkiem to proponuje doradce z jakiejs hurtowni, wszyscy juz maja doswiadczenie zwiazane ze skoczkami,tylko psuja rynek. Nikt nie zabrania nowym siania warzyw tylko czemu mam sie dzielic doswiadczenie ktore zdobywałem latami,kiedys sie dzieliłem ale potem taki skoczek obnizał cene aby tylko sprzedac,tak samo juz nie wykonuje usług siewu,kopania. 27 minut temu, Gość on rolnik napisał: Jeżeli ma doswiadczenie to bedzie wiedział a jezeli jest skoczkiem to proponuje doradce z jakiejs hurtowni, wszyscy juz maja doswiadczenie zwiazane ze skoczkami,tylko psuja rynek. Nikt nie zabrania nowym siania warzyw tylko czemu mam sie dzielic doswiadczenie ktore zdobywałem latami,kiedys sie dzieliłem ale potem taki skoczek obnizał cene aby tylko sprzedac,tak samo juz nie wykonuje usług siewu,kopania. Popieram, 22 lata uprawiam pietruszkę . Metodą prób i błędów sam dochodziłem do wszystkiego. W d*pę nieraz dostałem. Skoczki niech pouprawiają kilka lat, odciski niech im sie porobią od motyki to wtedy zobaczą że do czegoś dochodzi się latami. A teraz ogłoszenia na igrit ' sprzedam pietruszkę 0.50 ha za 2 tyś,jeszcze w polu" to aż nóż się otwiera,i za darmo chcą informację o zwalczaniu chwastów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2020 I tak większość środków wycofana a towar jest badany na pozostałości więc o czym tu opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi