Gość hobby Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2015 co dalej robić hodować? czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tucznik Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2015 dziś cena na skupie spadła z 4,2zł na 4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dym Napisano 29 Lipca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2015 nie opłaca sie tego trzymac tak nas załatwili z marketami lepiej to juz było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2015 To Unia nas załatwi da pieniądze co byśmy cicho byli a zaprzestawali hodować a wtedy niemcy mają rynek zbytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 28 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2015 na Sieradzu za tuczniki placa 2.70 za 1 kg ... tragedia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość też rolnik Napisano 29 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2015 czy ktoś wie? to się dzieje naprawdę? kto tym steruje? kto chce nas zniszczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adrian Napisano 3 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2015 Wam to wiecznie zle. jak sie nie oplaca rola to idzcie do pracy za najnizsza krajowa jak duza czesc spoleczensywa. I powinien byc ZUS dla ROLNIKOW a nie KRUS. Male firmy jedno osobowe ktore ledwie wiaza koniec z koncem placa okolo 1200zl ZUSU miesiecznie, a tu bamber majacy 100, 200, 300 czy 500 ha z ktorych czerpie czysty zysk roczny od 100 000zl do kilku krotnie wiecej placi MARNE 300ZL NA KWARTAL KRUSU!!! I GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC???!!! Naturalnie emerytura rolnika to tylko 800zl a Mieszczucha az 1300. Jak ktos umie liczyc to wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 3 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2015 Racja Adrian. I jeszce maja czelnos strajkowac!!! Opodatkowac Ich powinni, zus nalozyc, i dotacje unijne cofnac. Wtedy niech strajkuja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2015 Racja Adrian. I jeszce maja czelnos strajkowac!!! Opodatkowac Ich powinni, zus nalozyc, i dotacje unijne cofnac. Wtedy niech strajkuja!!! Racja Adrian? Sam sobie Panie Marcinie przytakujemy? A jest Pan w temacie trzody chlewnej? Chyba nie bardzo ... Tak trochę w temacie jestem akurat bo rodzinę mam co się głównie z Trdzody Chlewnej utrzymuje i naprawdę nie jest różowo w tym bizneise na dany moment ... ceny w skupie leca na łeb na szyję od dawna a czy coś innego potaniało? Mieszczuchom szynka chociaż potaniała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ada Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2015 Racja Adrian. I jeszce maja czelnos strajkowac!!! Opodatkowac Ich powinni, zus nalozyc, i dotacje unijne cofnac. Wtedy niech strajkuja!!! większość rolników jest na WAT i wież mi płaci podatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2016 Ja tam hoduje, mieso mam wysokiej jakosci to i popyt jest. Do tego wszystko wlasciwie dla nich kupuje co jest objete Klubem Superhowcy i mi się zwraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina35 Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2016 To prawda, na dobry produkt zawsze się znajdzie nabywca. Też karmię swoje świnie paszami od Superhodowcy i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 27 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2017 Produkt albo jest pospolity i tani, albo wyśmienity i drogi. Hodowcą płacą grosze za mięso, a my zwykli zjadacze mięs płacimy za nie jak za zboże. Czas na skrócenie drogi od Was do nas. Warzywa kupuję już przez internet, czemu nie mięso... W sumie zainwestowałam w maxi lodówkę, pół świnki wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi