Gość Adam Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2020 Witam,czy ktoś montował siatki przeciw ptakom na konstrukcji stalowej? Jak to się sprawdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 6 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2020 On 3/2/2020 at 8:19 PM, Guest Adam said: Witam,czy ktoś montował siatki przeciw ptakom na konstrukcji stalowej? Jak to się sprawdza ? pokaż zdjęcie konstrukcji bo to zależy, generlanie nie widziałbym przeciwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dasiek Napisano 8 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2020 A jakie siatki polecicie do ochrony przed ptakami. Ja pierwszy rok mam zrobiona konstrukcje właśnie na profilach grubosciennych i stoję przed zakupem siatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mleczko90 Napisano 22 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2020 Ktos moze coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejŻ Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Takie siatki są bardzo pomocne.... ja osobiście nie mam takiej potrzeby ale mój sąsiad coś takiego zrobił i bardzo sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek43 Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2022 Ja też ich używam i bardzo sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi