IGRiT Napisano 23 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Temat został przeniesiony do sekcji Opinie i Ostrzeżenia. Do wypowiadania się wymagane jest zalogowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marl Napisano 25 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Brawo kolego! Nagłaśniać oszustwa takich dziadów, nie przejmuj się telefonami. Co on może Ci zrobić? A nic nie zrobi, zawsze możesz zgłosić na policję nękanie i już niech to będzie przestroga dla innych. U mnie w Małopolsce na gieldach podjeżdża ciężarówka z przyczepa na tablicach ESI, z sadzeniakiem. Nie wiele sprzedaje, ludzie już nie chca. Brak czystości odmian, niby zolte a w polu widać że różne są odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleba24 Napisano 5 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2020 Proszę o kontakt e-mail gosp222@wp.pl z osobami ktore zostaly oszukane przez te firmę. Również jestem poszkodowanym i chciałbym nawiązać kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleba24 Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 W dniu 14.04.2020 o 22:49, Gość Andree napisał: Proszę o kontakt - jestem kolejnym oszukanym w tej sprawie. Musimy coś z tym zrobić! Okazuje się, że takich jest już kilku jak my! Proszę o kontakt! z tym sadzeniakiem z holandii colombo bylo w workach szytych 15kg z tasma u gory i pisalo po holendercku colomba 1,50 bez faktury z faktura + vat i mowil ze mozna przyjechac na mniejsce gdzie mozna odebrac i ponoc w poblizu ludzie kupowali mialem mu wrocic za palete z powrotem to domagał sie jakim kurierem bylo przywiezione w lutym bo jak kontener aluminiowy czy plandeka to nie wezmie bo mogly zmarznac ale wtedy nie bylo mrozow w ciula mnie zrobił jego e-mai gdzie szly dane do wydrukowania na palete ponoc jakas firma a ten tel juz nieaktywny bo jak dzwonilem na ten nr z e-maila to zona mi powiedziala ze to ludzie sie tym zajmowały a pozniej maz i nie chca go zabrac bo nikt nie dzwonil z reklamacja a ja sobie mysle przeciez ten nr niektywny opylil ziemniaka i nara ale po e-mailu widnieje firma ... pojade do niego i co wroci mi na piekne oczy 2000 za jedna palete nawet nie wiem czy mi tamto zejdzie co posadziłem a nie mam faktury tylko to co z nim rozmawiałem i sms i emaile i dane jego jak nr konta bankowego a w lutym 25 nie bylo wogole mrozow a on mi wciska ze były mrozy a to jest ich firma Przedsiębiorstwo odszukasz, korzystając z koordynatów : 50.331065N, 19.650337E. a oszustów nie brakuje sam bym je teraz opylił dalej po 1,60 ale nie bede kogos w glupka robił wole sprzedac to po 50 gr na paszowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleba24 Napisano 6 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2020 W dniu 15.04.2020 o 16:44, Gość ELC napisał: Jeśli masz maile, SMS-y, Spisz dni kiedy dzwoniles i najważniejsze to potrzebny wydruk ogłoszenia z internetu, na poczet pozwu olx i igrit udostępniają takie informacje a jeśli usunął to na serwerach się zapisało, znajdź dobrego mecenasa nie byle popychadlo i jedziesz z nim, przecież kupiles w dobrej wierze a nie pastewne. Może masz świadka to kolejny atut. Nie wierz w te pierdoly o RODO bo to albo on sam albo ktoś bliski beiedzie w ciebie jechał. Sytuacja nie jest patowa, a faktura to akurat jest potrzebna do naliczenia podatku do US na RR to zostaje gęba. Miałem podobnie jak Ty i wiedz ze dasz rade, póki co zabezpiecz dowody!!! AAA i jeszcze jedno, przydalby się opinia z piorun czy ma nr nadany do handlu sadzeniakami i paszport co do odmiany, zdolności kiełkowania itd. Mogles go nie dostać ale on musi mieć ten papier na dana partie towaru!!! Proszę o kontakt na priv.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi