Gość Marianoo Napisano 18 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Chcę założyć na taką działkę 30x30 metrów zraszacze aby w czasie suszy podlewać warzywa owoce itd. Mam obok staw chcę kupić pompę zanurzeniową i myślę nad zastosowaniem 19cm węża i dwóch zraszaczy. Coś takiego jak na foto. A więc pompa zanurzeniowa do stawu -> wąż 19 cm i wpięte -> zraszacze. Myślę tylko aby za pompą dać na wężu filtr aby na zraszacze nie zachodził syf. Jakie zraszacze polecacie kupić i jak taki zestaw zmontować aby nie było to problematyczne ale służyło na długi czas. Nie wiem też czy zraszacze muszą być na konkretne przyłącze czy mogę sobie zastosować nypla redukcję i jak mam węża 19 cm to podepnę i na 3/4 jak i na 1/2 cala. ktoś coś doradzi na co zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalDzierzoniow Napisano 28 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia Firma bradas polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi