Gość rob Napisano 3 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 2021 W dniu 1.08.2021 o 15:16, Gość Wkz napisał: Jak panowie ogórki rwiecie jeszcze zimno idzie już mało bedzie sezon praktycznie można uznać za zakończony polny średni a jakość tym bardziej. brak rąk do pracy i upał dokończył dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 5 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia 2021 No i tak panowie kupcie sobie teraz ogórka chyba z księżyca nareszcie rok co nauczy ludzi kiszony będzie cena kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krl Napisano 5 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Masz rację będzie cena kosmos za 6-12 3zl jak byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siwy Traktorzysta Napisano 6 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2021 Gdzie ten upał wykończył plantacje? Na Dolnym Śląsku to chłody i deszcze wykończyły plantacje, od końcówki czerwca nie było temperatur po 30 stopni, a w sierpniu pada codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Garbaty Napisano 7 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Jaka cena za mieszankę u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sprytny Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 2021 Śrem po 8 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ekonomista Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 2021 Jakie nastroje na następny sezon? Również będą rekordowe nasadzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tja Napisano 10 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2021 W dniu 23.07.2021 o 15:20, Gość Gość napisał: U was pracownicy tez tak niszczą rośliny? Przewracają, wywracają, wyrywają. Nie wiem czy bić ich po łapach czy co. Dobrego pracownika już nie znajdziesz... Słabe u mnie co sezon mniejsze zbiory już w sumie ostatki idą szkoda zdrowia na to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kriss Napisano 10 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Gość Ekonomista napisał: Jakie nastroje na następny sezon? Również będą rekordowe nasadzenia? ja juz 5 lat nie robiłem ale za rok zrobie z 1 ha. terach chodze sie obijam a tak to bedzie co do roboty. jaka najlepiej odmiane posiać?? kiedys robiłem octopusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość teraz ja Napisano 10 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2021 5 godzin temu, Gość kriss napisał: ja juz 5 lat nie robiłem ale za rok zrobie z 1 ha. terach chodze sie obijam a tak to bedzie co do roboty. jaka najlepiej odmiane posiać?? kiedys robiłem octopusa a ja sieje cale pole ile mam nigdy ogorka niebylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 10 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2021 5 godzin temu, Gość kriss napisał: ja juz 5 lat nie robiłem ale za rok zrobie z 1 ha. terach chodze sie obijam a tak to bedzie co do roboty. jaka najlepiej odmiane posiać?? kiedys robiłem octopusa Dobra odmiana lecz trzeba dobrze pilnować.Ogorek w tym roku nie placił ją mam 19.70 hektara i powiem szczerze dzięki bogu poszedłem w kontrakt bo musiałbym zaorać połowę w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 10 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2021 Cena 1,5zł w skupie to kusząca cena i za rok będzie napewno mnóstwo chętnych do uprawy tej rośliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolek Napisano 15 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Definitywnie po sezonie ogórkowym trzeba czekać na cenę kiszonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Następny sezon znowu będzie obfitować w wysyp nowych plantatorów, którzy chcą spróbować tego chlebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolek Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2021 Teraz się obudzili kupić ogórka noce po 7stopni wysypy murowane ale ludzie bez rozumu rumuna sobie kupcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waldi Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2021 W dniu 10.08.2021 o 00:27, Gość Ekonomista napisał: Jakie nastroje na następny sezon? Również będą rekordowe nasadzenia? bojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siwy Traktorzysta Napisano 28 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Jakie ceny na giełdach za jasnego ogórka na dzień dzisiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 5 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2021 Ktoś jeszcze zbiera ogórki gruntowe? Jakie ceny na giełdach hurtowych? Jest jeszcze zbyt na ogórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek1 Napisano 5 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2021 Zbieram ale zejście coraz mniejsze. Teraz na topie grubsze i sałaciak. Ceny 4-4.5 mieszanka 2-2.5 sałaciak i na tego jest wzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolek Napisano 8 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2021 A cena kiszonego ktoś już sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Sezon dobiega końca, nadają przymrozki od przyszłego tygodnia w całym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 9 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2022 Panowie co z kiszonym jakie ceny bo ruch się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 30 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2022 Witam Panowie jak u was ogórki posiane bo zimno zalane na foli komu wyszły to fikają masakra co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob Napisano 31 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2022 W dniu 30.05.2022 o 13:41, Gość Wkz napisał: Witam Panowie jak u was ogórki posiane bo zimno zalane na foli komu wyszły to fikają masakra co roku W dniu 30.05.2022 o 13:41, Gość Wkz napisał: Witam Panowie jak u was ogórki posiane bo zimno zalane na foli komu wyszły to fikają masakra co roku Ogórki jak zwykle dają w kość najgorsze te opady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 3 Czerwca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2022 W dniu 31.05.2022 o 21:28, Gość Rob napisał: Ogórki jak zwykle dają w kość najgorsze te opady A gdzie tak pada bo swietokrzyskie i malopolska totalna susza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi