Gość Kmi Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2021 Na Charsznicy jest absolutna końcówka, nie specjalnej jakości ogórka, ale są stałe dostawy z K ozienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2021 12 godzin temu, Gość Kmi napisał: Na Charsznicy jest absolutna końcówka, nie specjalnej jakości ogórka, ale są stałe dostawy z K ozienic Dla stałych odbiorców zawsze towar się znajdzie ale kupić tak z wolnej ręki ciężko a z igrit.pl też za wiele ogłoszeń nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Www Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2021 Panowie kogo wy chcecie oszukać ? kto siedzi w temacie to wie ze szału nie ma i wpisy ze już są końcówki towaru nic nie zmienią. Niby było go mniej o powiedzmy 30% ale jest gorsze zejście do tego słychać o jakiś importach. Może przed Wielkanocą się coś się poprawi. Tak jak napisałem tu kiedyś w lato ze ogórek kiszony nigdy dobrze nie zapłacił na drogim gruntowym sprawdziło się -znowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2021 Na Kozienicach ceny od 3,30 do 4,00 zł za mieszankę jak ludzie prawdę mowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kapusta Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2021 Ceny ogorka tez niema jak na ten ciezki rok mam ogorki z 12 ton i paluje sie po4zl za6-12 jest chetnych ale ponizej 4 zl czyli w cenie surowego w sezonie bez ryzyka ze zmiknie itp ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2021 Charsznica nie jest żadnym producentem ogórka, a raczej odbiorcą więc kolego www nie zarzucaj mi nieprawdy, bo wiem o czym mówię, sam kupuje w Kozienicach. I to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tki Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2021 24 minuty temu, Gość Kmi napisał: Charsznica nie jest żadnym producentem ogórka, a raczej odbiorcą więc kolego www nie zarzucaj mi nieprawdy, bo wiem o czym mówię, sam kupuje w Kozienicach. I to tyle. Kozienice w tej chwili maja podług zeszłego roku 50 procent towaru taras o przełomie szkoda gadać ale tel zaczynają się. Ladnego towaru nie ma drobnego jest jak na lekarstwo i tego nikt nie zmieni w tamtym roku było drugie tyle i zeszło. Więc w tym roku różnie jeszcze może być. Styczeń zawsze martwy jest w handlu. Ja osobiście jestem dobrej myśli a wszystko okaże się koło lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2021 W dniu 10.01.2021 o 15:13, Gość Kmi napisał: Charsznica nie jest żadnym producentem ogórka, a raczej odbiorcą więc kolego www nie zarzucaj mi nieprawdy, bo wiem o czym mówię, sam kupuje w Kozienicach. I to tyle. No kolego mało chyba wiesz o charsznicy kto ma zbyt to i kisi dużo min 80-100ton a kto nie ma to kisi 100 beczek i jest zaladowany full. Przypominam zajmujemy się głównie kapusta a ogórek to dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 12 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2021 Jest całych dwóch dużych producentów, którzy ogórka uprawiają na Charsznicy. Inni kiszą sporo, ale kupnego z okolic Łodzi. Wiślica i okolice to działkowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Www Napisano 12 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2021 No i odezwał się drugi kolega z Charsznicy i wyszło jednak, ze cos tam ściemniasz kolego ,,Kmi" . Nie chce mi się wierzyć ze juz w styczniu nie ma u was ogorka przy takim słabszym zejściu. Do tego co siedzisz każdemu w kwaszarni, ze wiesz ile kto ma na ten moment? To co ludzie mówią a co jest faktycznie moze się dużo różnic juz nie raz się przekonałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 21 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2021 Ogórek zaczyna się ruch pierwsze tel już są a towaru nie za wiele może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 24 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2021 Na Kozienicach ogórek 3.40 zł do 13cm ale rekina brakuje bo chcą dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob Napisano 31 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2021 W dniu 24.01.2021 o 15:57, Gość Wkz napisał: Na Kozienicach ogórek 3.40 zł do 13cm ale rekina brakuje bo chcą dokupić Teraz to już tylko do góry cena towaru jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość deutz Napisano 1 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego 2021 jest trochę ogorka na rynku , ale jest on słabej jakości, prawdziwej jedynki już brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2021 Gdzie te wasze ceny gość z Charsznica daje od 9cm do 13cm 2 zł napewno nakupi towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malop Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2021 Witam Panowie po ile trzeba dać za mieszankę ogórka w Kozienicach bo jak dzwonię to ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obserwator Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2021 W sezonie ogorkowym na gieldach ogorek kosztowal 6-10 -4 do5 zl kg 9-13 3zl kg salata 2zl kg a co niektorzy chcieli by mieszanke 2 zk kg kupowac dlaczego chcecie oszukiwac producetow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość www Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2021 Jeszcze jest czas wiec nikt tanio oddać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malop Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2021 Ale ile trzeba zapłacić jakiś przedział chociaż napiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obserwator Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2021 No ja mam ogorka na razie czekam bo nikt nie chce dac godnych pieniedzy za 3zl nie sprzedam 6-12 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2021 Kozienice cena min 3.8 do 4 za ładny towar na miejscu oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obserwator Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2021 Fiu fiu 3.8-4 za mieszanke to ide oglosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość ogórek Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2021 4 zł to spokojnie do wzięcia na podwórku bez najmniejszego problemu za mieszankę do 12. Kończy się ogórek już więc ceny zaczynają szaleć. Ogórki z importu to nie ta sama jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malop Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2021 A na Charsznica podobno tańszy ogórek za ile tam kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 W dniu 12.02.2021 o 15:13, Gość Malop napisał: A na Charsznica podobno tańszy ogórek za ile tam kupie Jeszcze dwa tygodnie i koniec sezonu jak u mnie a zapotrzebowanie duże. Towar praktycznie wszyscy mają sprzedany lub zamówiony a dopiero połowa lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi