Gość mlody Napisano 2 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2020 Witam, nie jestem doświadczony w uprawie ziemniaka. Uprawiam ziemniaki dopiero 2 rok. Przykryłem ziemniaki folią, następnie podlałem i obredliłem i przykryłem włókniną. Teraz liście mają ok 15-20 cm wysokości. Jak długo trzymac ziemniaki pod przykryciem? Czy bedą rosły szybciej pod włókniną czy bez okrycia? Podro Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx ziemniaki Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 W dniu 2.05.2020 o 12:07, Gość mlody napisał: Witam, nie jestem doświadczony w uprawie ziemniaka. Uprawiam ziemniaki dopiero 2 rok. Przykryłem ziemniaki folią, następnie podlałem i obredliłem i przykryłem włókniną. Teraz liście mają ok 15-20 cm wysokości. Jak długo trzymac ziemniaki pod przykryciem? Czy bedą rosły szybciej pod włókniną czy bez okrycia? Podro Marek Pokaż zdjęcie jakie są teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 Ja odkrywam dopiero po ogrodnikach. Z tym że mam pod szeroką włukniną. Nic im nie będzie zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa ziemniak Napisano 4 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2020 Ja odkrywam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi