Gość Janusz Napisano 24 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2020 A wiśnie to w ogóle to są w tym roku, że się o ludzi martwicie do zbioru? U mnie jest tyle, zę trochę sam oberwę a resztę ptaki opierdol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pamiętliwy Napisano 24 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2020 57 minut temu, Gość gość napisał: to tylko bambry sami stali tym co ciągle mało Raczej tych biedaków jest więcej niż bambrów...porzadnemu sadownikowi zawsze i wszystkiego malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 24 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2020 Bardzo fajnie że sadu "bolkiem" nikt w dwie osoby nie ogarnie i jeśli skupy takie stawki wystawiły , to tak jakby same sobie bramę wjazdową zamknęły . Nikt za takie śmieszne pieniądze ludzi do zbioru nie będzie pod rygorem 30 000ZŁ za niesubordynację ludzi sprowadzał i kółko się zamyka cwaniaczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 24 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2020 1 godzinę temu, Gość Janusz napisał: A wiśnie to w ogóle to są w tym roku, że się o ludzi martwicie do zbioru? U mnie jest tyle, zę trochę sam oberwę a resztę ptaki opierdol... W sumie prawda, dzwoni Ukraina ludzi ten chce kolegę zabrać, drugi dwóch, a czereśni połowa zostaję..... Osobiście mam chętnych aż za dużo do adekwatnych ilości towaru w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 25 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 2020 Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał to niech wie, że koszty testów dla pracowników sezonowych nie obciążą portfelów rolników: https://www.igrit.pl/artykul/testy-dla-legalnie-zatrudnionych-cudzoziemcow-beda-za-darmo-692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 29 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2020 Czy ktoś wie jak to jest skoro Ukraincy mogą odbywać kwarantanne pracując to ja jako gospodarz tez mam kwarantanne czy mogę jechać sprzedać swoje produkty ??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2020 U nas w okolicy za pylenie cebuli i wyrywanie komosy (dość sporej) płacą 13zł za godzinę. Ale stawki dla pracowników dorywczych na jeden dzień lud dwa, zaczynają się nawet od 8 zł na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Praca Napisano 4 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2020 Ukraina 11 zł. Powiat Grójec. Truskawka na zadbanej plantacji, 2zl lubianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwca 2020 Obecnie na rynku pojawiło się większe bezrobocie, dodatkowo potęguje to napływ młodocianych pracowników ze względu na zbliżający się okres wakacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2020 Jaka jest teraz aktualna stawka dla pracownika u Was? Okolice Warszawy 11zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 26 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2020 Polak 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi