Gość Git Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 Jak u was ziemniak po przymrozku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 36 minut temu, Gość Git napisał: Jak u was ziemniak po przymrozku? u mnie pod Krakowem wszystko spalone masakra -4 było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siemano Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 3 minuty temu, Gość Gość napisał: u mnie pod Krakowem wszystko spalone masakra -4 było Ja jestem tu od buska było -2 powiem ci że późny nie umarz a 5h poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tpitbu Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 25 minut temu, Gość Siemano napisał: Ja jestem tu od buska było -2 powiem ci że późny nie umarz a 5h poszło gdzie tak Ci poszło?skrobaczow mietel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siemano Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 2 minuty temu, Gość Tpitbu napisał: gdzie tak Ci poszło?skrobaczow mietel? Pacanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 Ja z okolic Proszowic byłem o 10 w polu , to tak samo wszystkie krzaki oklapły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 W piątek rano sieradz poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 Ma być w całej Polsce bez chmurne niebo da popalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Git Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 Godzinę temu, Gość Mirek napisał: Ma być w całej Polsce bez chmurne niebo da popalic Na południu już nie teraz fala idzie na północ kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jumbo Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 U mnie też poszło z 11 ha wczesnych 3 zostało, włókniny mi pozdzieralo i porwało i po ptakach - 3 było, włókniny też połapane. Okolice Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 I teraz z tego będzie najgorsze co możliwe.. czyli wszystko wyjdzie w raz i cena moment spadnie.. zejdą się wszystkie grunty w jednym czasie, wczesne przemarznięte i późne które jeszcze nie wyszły lub te co się dopiero pokazywaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 6 minut temu, Darekspire napisał: I teraz z tego będzie najgorsze co możliwe.. czyli wszystko wyjdzie w raz i cena moment spadnie.. zejdą się wszystkie grunty w jednym czasie, wczesne przemarznięte i późne które jeszcze nie wyszły lub te co się dopiero pokazywaly To jest oczywiste, kumulacja na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 Dokładnie.. za wczesne jeszcze się może coś zarobi ale na gruntowe to już będą po łapce za worek, żeby chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 6 minut temu, Darekspire napisał: I teraz z tego będzie najgorsze co możliwe.. czyli wszystko wyjdzie w raz i cena moment spadnie.. zejdą się wszystkie grunty w jednym czasie, wczesne przemarznięte i późne które jeszcze nie wyszły lub te co się dopiero pokazywaly na Sieradzu bedą zaraz kopane zresztą już coś tam grzebiom kopaczkami, więc my troche pokopiemy i się taki wysyp nie zrobi. Tylko ponoć na gieldach nie ma zejscia brak komunii, wesel, restaurację też stoją i tak możę być ze kopanie na całego zacznie się razem z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 Bydgoszcz - 4 przy gruncie 15 ha już ssztywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość 123 Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 Okolice Gorzowa-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxziem Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 Gdzie połapało tej nocy? Sieradz i okolice było coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 10876 Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 Narobiło jakiś szkód tej nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mrozu Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 Sieradz cały czas na plusie w nocy żadnych strat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 To zaraz będą straty ale wnikające z taniego młodego ziemniaka który się już pokazał a cena spada ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 19 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2020 U mnie tak przed Weekendem Vinete załatwiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 19 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2020 43 minuty temu, spioch napisał: U mnie tak przed Weekendem Vinete załatwiło ... O w mordę misia, skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 19 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2020 Kolego śpioch chciałbym żeby u mnie tak wyglądały.... Nie na na co patrzeć, Podkarpacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 19 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2020 21 minut temu, Gość Gosc napisał: O w mordę misia, skąd jesteś? Wielkopolska, Mnichowo - ale całe szczęście tylko fragment przy łące nie osłonięty strzeliło Rolnik, spalone nie do odratowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2020 okolice karkowa słaby strasznie ziemniak po tych przymrozkach o plonie można pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi