Gość Jaro Napisano 19 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2020 cześc! jak tam u was ceny truskawki? na Goławinie łubianka od 25 zł a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaro Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2020 Hmm widzę, że zaintereoswanych Truskawką tutaj nie ma za wielu Na Goławinie bez zmian wywoławcze ceny 25-30 i mało towaru na dany moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rad Napisano 25 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 2020 W Kielcach 27- 30 zł kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 26 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja 2020 Okolice Konina, 20 zł za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warszawiak Napisano 26 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja 2020 W Warszawie dzisiaj w detalu po 18 zł.za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2020 Okolice Konina. Cena spadła do 18 zł Za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warszawiak Napisano 29 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2020 3 godziny temu, Gość Gość napisał: Okolice Konina. Cena spadła do 18 zł Za kg. Hala Mirowska w Warszawie.W detalu 16 zł za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinowy_król Napisano 30 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2020 A co słychać na skupach truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2020 W dniu 29.05.2020 o 10:06, Gość Warszawiak napisał: Hala Mirowska w Warszawie.W detalu 16 zł za kg. U nas w detalu po 18 zł za kg. Okolice Konina. Nie wiem jak samo miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2020 Truskawki 16 zł Za kg. Okolice Konina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 3 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2020 To dość drogo. Gniezno na straganach od 12 zł do 15 zł, a rano gdy było więcej sprzedających były też i po 10 zł za kilogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warszawiak Napisano 3 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2020 38 minut temu, Gość Gość napisał: Truskawki 16 zł Za kg. Okolice Konina Warszawa miasto od 10 do 14 zł za kgW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2020 Okolice Konina gm.Kleczew cena truskawek 14zł za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość lubelskie Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwca 2020 U nas na skupie 3 zł powiat Opole lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość goldeverest1 Napisano 8 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2020 Wrocław na straganach dziś od 9zł za kg do 13zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2020 Okolice Poniatowej 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2020 Poniatowa na skupie szypułkowana 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ????? Napisano 8 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2020 Okolice Warki Bez szypulki 3.50 zł kg z 2.30 kg Jakie ceny za rwanie ubianki dla ukrainca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2020 1.8 do 2zl Polacy to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miastowy Napisano 9 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2020 Ktos za te marne pieniadze rwie a tak na marginesie mialy byc truskawki przemarzniete uraincow nie bylo a truskawa darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hahahhahah Napisano 9 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2020 Hahahaha marne? U mnie narywaja 150 200 lubianek. To jest 300 400 zł dziennie. Zarób 1500 zł - 2000 zl na tydzień proszę bardzo. Netto. Plus spanie i dowóz do pracy. Jak nie pasuje to Na kasę do sklepu za 2200 brutto i dziękuję bardzo. Plus mieszkanie i bilety. A gdzie moja sadzonka, pielenie, nie koeiaz o chemii. Ja nie narzekam A tacy jak ty wiecznie nienażarci. To jest bardzo dobra kasa 2zl za lubianke na ładnej plantacji. Ludzi mam Full, 100 telefonów dziennie z Polski, nie mówiąc o Ukrainie. Także, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hahahhahah Napisano 9 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2020 Jeszcze potem najlepiej zeby była potem truskawka na bazarze 4 zł kg, a zbior 5 za lubianke. Pffff marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 9 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2020 4 godziny temu, Gość Hahahhahah napisał: Hahahaha marne? U mnie narywaja 150 200 lubianek. To jest 300 400 zł dziennie. Zarób 1500 zł - 2000 zl na tydzień proszę bardzo. Netto. Plus spanie i dowóz do pracy. Jak nie pasuje to Na kasę do sklepu za 2200 brutto i dziękuję bardzo. Plus mieszkanie i bilety. A gdzie moja sadzonka, pielenie, nie koeiaz o chemii. Ja nie narzekam A tacy jak ty wiecznie nienażarci. To jest bardzo dobra kasa 2zl za lubianke na ładnej plantacji. Ludzi mam Full, 100 telefonów dziennie z Polski, nie mówiąc o Ukrainie. Także, pozdrawiam Na kasie w Biedronce mają 2800 zł do ręki. 2200 brutto to nikt nie zarabia. Chłopie ty sie chyba zatrzymałeś 10 lat do tyłu jak były zarobki 1400 zł. Aczkolwiek zogdze sie że jak ktoś ma dar do rwania truskawek i mu to idzie dobrze i plecy nie wysiadają to dniówka mu wyjdzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 9 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2020 Tomku, chyba Ty wyszedłeś o 10 do przodu. Smieciowki były i są, pracodawcy kombinują jak obniżyć koszty i gwarantuje Ci że nikt nie zarabia 2800 netto na kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 9 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Gość Gosc napisał: Tomku, chyba Ty wyszedłeś o 10 do przodu. Smieciowki były i są, pracodawcy kombinują jak obniżyć koszty i gwarantuje Ci że nikt nie zarabia 2800 netto na kasie Zarabiają bo mam w rodzinie takie osoby. Takze twoje gwarancje nie są wiarygodne. A już mowa o śmieciówce w takiej sieci jak Biedronka to już wogóle brednia. Wszyscy są na umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi