Gość gosc gocs Napisano 25 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2020 cena na dzis 1,95 kisten 1,15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olaf Napisano 25 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2020 1.7 w okolicach Grójca, po niedzieli to większość mniejszych plantacji w naszych okolicach zakończy zbiory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bogdan Napisano 25 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 2020 2 godziny temu, Gość gosc gocs napisał: cena na dzis 1,95 kisten 1,15 Gdzie taka cena??? Chyba tylko w necie bo pod Grójecem 1,6 i 0,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gocs Napisano 26 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipca 2020 15 godzin temu, Gość Bogdan napisał: Gdzie taka cena??? Chyba tylko w necie bo pod Grójecem 1,6 i 0,6. w lubelskim nieduza chlodnia i stala wspolpraca kilkanascie juz lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brok Napisano 26 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipca 2020 Nie tylko pod Grójcem są wiśnie i zakłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bogdan Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 19 godzin temu, Gość Brok napisał: Nie tylko pod Grójcem są wiśnie i zakłady. Podaje cenę i lokalizację.mozesz zrobić to samo czy musisz być najmądrzejszy albo to zbyt trudne dla Ciebie????w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 No jestem....greckie wyspy odwiedzone.polecam każdemu:)) Jak cena wiśni???czy doszła już do 1,5...to punkt oporu.jak dojdzie to za chwilę będzie 1,2;) Udanych zbiorów i wysokich cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czereśniok Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 4 godziny temu, Prorok napisał: No jestem....greckie wyspy odwiedzone.polecam każdemu:)) Jak cena wiśni???czy doszła już do 1,5...to punkt oporu.jak dojdzie to za chwilę będzie 1,2;) Udanych zbiorów i wysokich cen Nie mam wiśni, ale dziś podobno odbicie w górę Proroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 No odbiło....pod grojcem na 1,5 Dla mnie może być i 5 bo nie mam wiśni.. Panie Szydło jak tam u pana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 W dniu 15.07.2020 o 17:02, Gość roman prorok napisał: jedno,dwa,piec a nawet 100 zdjec nic nie udowadniaja.w 2017 nie bylo towaru,ceny byly dobre a jakbym ci pokazał zdjecia mojego sadu to tez bys powiedział ze nadprodukcja i towaru full.galezie giely sie od owocow.wisnie,sliwy ,jablka,czerechy.a czesto jest tez tak ze zewnetrzne drzewa obrodzily a srodek sadu pusty. ty lubisz po prostu siac zamet i to na kazdym forum. Jak tam cenz wiśni u Ciebie? Odbiło już czy dalej szoruje po dnie?;) Lubię pisać to co widzę i jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gocs Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 dzis mrozenie 1,95 a kisten 1.20zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 54 minuty temu, Gość gosc gocs napisał: dzis mrozenie 1,95 a kisten 1.20zl Niszowe zakłady się nie liczą;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Jak nie masz wiśni to się nie wcinaj. U nas też powoli w górę. Kisten 1,2. Na pewno będą podnosili. Zapotrzebowanie jest. Chłopie ja handluje...wiśnie też mam,ale mniej mnie te ceny interesuja niż Ciebie...O ch... Ci chodzi poza tym,że się nudzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 7 godzin temu, Gość Szydlo napisał: Jak nie masz wiśni to się nie wcinaj. U nas też powoli w górę. Kisten 1,2. Na pewno będą podnosili. Zapotrzebowanie jest. Chłopie ja handluje...wiśnie też mam,ale mniej mnie te ceny interesuja niż Ciebie...O ch... Ci chodzi poza tym,że się nudzisz? Oj zabolało...orientacja słaba;) Dorzuca ochłapy,żeby przestali gegac... Zapotrzebowanie jest ale cyny nima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 Jest ostre odbicie...1,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gocs Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 dzis w lubelskim mrozenie dalej 1.95 kisten 1.30zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 4 godziny temu, Prorok napisał: Jest ostre odbicie...1,7 Na początku to śmieszyły mnie Twoje posty Proroku, ale każdy kolejny jest coraz bardziej żałosny.... Zdrówka chłopie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 W dniu 27.07.2020 o 19:10, Prorok napisał: Jak tam cenz wiśni u Ciebie? Odbiło już czy dalej szoruje po dnie?;) Lubię pisać to co widzę i jak jest... Ty lubisz pier..... glupoty.ja sprzedaje po cenie ktora mnie zadowala.czesc na bank zostawie na drzewie ale za 1.7 nie rwe.za to letnie jabluszko dobrze mi sie sprzedalo.prawie jak ta twoja nisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 A dziękuję...bardzo dobre jest.tobie również Czy to moja wina,że jest więcej niż w zeszłym roku i nie chcą płacić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 51 minut temu, Gość Roman napisał: Ty lubisz pier..... glupoty.ja sprzedaje po cenie ktora mnie zadowala.czesc na bank zostawie na drzewie ale za 1.7 nie rwe.za to letnie jabluszko dobrze mi sie sprzedalo.prawie jak ta twoja nisza.... Mhy..w necie to każdy najdrożej sprzedaje. Niemniej jednak gratuluje wysokich cen. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MAX Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2020 Biała Rawska w okolicy 1.90 mrożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2020 1,6 i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2020 Panie szydło jak dziś u pana?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2020 Gmina Warka 1,7 od 3 dni bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2020 1,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi