Prorok Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2020 A pan szydło dalej rwie wiśnie i o cenę nie pyta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gocs Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2020 lubelskie 2zl jedynka a kisten 1,40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Prorok napisał: A pan szydło dalej rwie wiśnie i o cenę nie pyta;) Widzę, że Cię dotknalem:) (zwracając się do kogoś piszemy z "duzej") Nie pisze się rwie tylko zrywa...wiecej bledow nie chce mi się wymieniać... Tak więc- nie zrywa,bo umówiłem obtrzasarke...cena aż tak B. Mnie nie boli- mam inne dochody; głównie z handlu z sieciami. Edytowane 30 Lipca 2020 przez IGRiT Usunięto złośliwości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) Co do ceny 1,2 i 1,7P.S. mogę nie mieć czasu odp. Bo dużo towaru kupuje ostatnio...Ty masz wakacje więc bazgrol(doslownie) sobie. Kiedyś tu zajrze.Buźka Edytowane 30 Lipca 2020 przez IGRiT Usunięto złośliwości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2020 5 godzin temu, Gość Szydlo napisał: Widzę, że Cię dotknalem:) (zwracając się do kogoś piszemy z "duzej") Nie pisze się rwie tylko zrywa...wiecej bledow nie chce mi się wymieniać... Tak więc- nie zrywa,bo umówiłem obtrzasarke...cena aż tak B. Mnie nie boli- mam inne dochody; głównie z handlu z sieciami. Nie masz argumentów to bzdury wymyślasz. A taka orientacja na rynku była;) Aj ...zabolało:p Ps. Nie z dużej a wielkiej,nie cię a ciebie panie miodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2020 Nie obtrzasarke a otrzasarke Przecież miałeś zostawić na drzewie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2020 Proszę pisać w temacie! Wszelkie wypowiedzi nie związane nie będą publikowane i będą usuwane! Jak macie coś do siebie to spotkać się na ubitej ziemi lub wymienić inwektywy w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2020 Drogi moderatorze Kto się czubi ten się lubi:)) Luz i dystans;) 1,7 nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gocs Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2020 lubelskie wzrost za jedynke 2.05 kisten tak samo 1.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gocs Napisano 1 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia 2020 dzis wzrost kisten 1,45 jedynka 2,05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ... Napisano 2 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpnia 2020 A w grójeckim jedynka nadal 1.70 zł a kisten 1.40 zł. Czy ktoś może wytłumaczyć czemu taka mała różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 2 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Za chwilę będzie 1,5 ... Chca wiśnie na tłoczenie Ale nie chcą zapłacić...gdy różnica będzie niewielka między mrożeniem a tłoczeniem to producent nie będzie się bawić w dwa sorty i wrzuci wszystko w kisten Tak myślę ...co pan na to panie szydło??? Obtrzasa pan nadal?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kisten Napisano 2 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Prorok napisał: Za chwilę będzie 1,5 ... Chca wiśnie na tłoczenie Ale nie chcą zapłacić...gdy różnica będzie niewielka między mrożeniem a tłoczeniem to producent nie będzie się bawić w dwa sorty i wrzuci wszystko w kisten Tak myślę ...co pan na to panie szydło??? Obtrzasa pan nadal?;) Sadkwice po 1,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kisten Napisano 2 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpnia 2020 w rowie na wylocie na Rawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2020 Ostro w górę 1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gocs Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2020 u mnie sezon wisniowy skonczony cena dzis 1 po 2,05 kisten 1,55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Gość gosc gocs napisał: u mnie sezon wisniowy skonczony cena dzis 1 po 2,05 kisten 1,55 Gratuluje wysokich cen i udanych zbiorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi