Gość Waldek Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2016 Witam czym zwalczacie tantnisia krzyżowiaczka w kapuście pekińskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2016 Coragen, Spintor, Steward. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldek Napisano 2 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2016 Marcin który najbardziej skuteczny? Jaką dawkę dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pekin Napisano 2 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2016 Najlepszy jest Dipel, kg na ha i jazda z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 2016 Ja dałem Coragen dawka wg producenta 125ml/ha i zadziałał dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 24 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2016 ja zwalczyłem tetnisa krzyzowiaczka 4 litry bi 58 i 700 litrów wody na ha naprawde skuteczny działa takze na białą muszke szklarniową mszyce bielinek rzepnik pietnówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nowy Napisano 24 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2016 Marcin u mnie mam problem z szarymi ćmami,są chude i podłużne,jak porusze kapustą to mnóstwo ich się unosi.Czym to pryskac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 3 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2018 bi do pekińskiej chyba na głowę upadliscie. wy tez to bedxiecie jedli czy tylko na handel? :-( brak muzgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi