Gość Xyz Napisano 30 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2020 Witam.W tym sezonie po raz pierwszy miałem grad odkąd ubezpieczam sad. Ubezpieczenie mam w PZU. W tym tygodniu ma zawitać do mnie rzeczoznawca. Słyszałem różne opinie, ale zazwyczaj słabe, jeśli chodzi o wyznaczanie procentowe szkody. Jakie macie doświadczenie z takimi "specjalistami"? Grad poszedł naprawdę duży i straty są spore, więc czy jeśli uzna mało procent to jest sens się z nim kłócić czy lepiej po prostu się odwołać? Podejrzewam, że nie idzie się z nimi dogadać po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piknik Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 8 godzin temu, Gość Xyz napisał: Witam.W tym sezonie po raz pierwszy miałem grad odkąd ubezpieczam sad. Ubezpieczenie mam w PZU. W tym tygodniu ma zawitać do mnie rzeczoznawca. Słyszałem różne opinie, ale zazwyczaj słabe, jeśli chodzi o wyznaczanie procentowe szkody. Jakie macie doświadczenie z takimi "specjalistami"? Grad poszedł naprawdę duży i straty są spore, więc czy jeśli uzna mało procent to jest sens się z nim kłócić czy lepiej po prostu się odwołać? Podejrzewam, że nie idzie się z nimi dogadać po cichu U mnie rok temu była szkoda w cebuli, przyjechał agent, osobiście mówił że spokojnie 70% może uznać, za jakiś czas list z PZU że nie uznają szkody bo ten sam agent uznał że to szkoda z innego tytułu niż ubezpieczany, a właściwie to uznał że nie ma szkody i nic a nic nie uda się uznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alfred Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 10 godzin temu, Gość Xyz napisał: Witam.W tym sezonie po raz pierwszy miałem grad odkąd ubezpieczam sad. Ubezpieczenie mam w PZU. W tym tygodniu ma zawitać do mnie rzeczoznawca. Słyszałem różne opinie, ale zazwyczaj słabe, jeśli chodzi o wyznaczanie procentowe szkody. Jakie macie doświadczenie z takimi "specjalistami"? Grad poszedł naprawdę duży i straty są spore, więc czy jeśli uzna mało procent to jest sens się z nim kłócić czy lepiej po prostu się odwołać? Podejrzewam, że nie idzie się z nimi dogadać po cichu Moim zdaniem lepiej cicho rozmawiać niż drzeć japę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2020 Z jakiego rejonu jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 3 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2020 W Concordia ktoś robił ubezpieczenie upraw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi