Gość Gosc Napisano 4 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2020 Stosował ktoś coragen na stronkę? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 W dniu 4.07.2020 o 09:33, Gość Gosc napisał: Stosował ktoś coragen na stronkę? Jakieś opinie? Chyba dobry bo w kapuście robi niezłą robotę, ale wychodzi drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 Polecam. Butelka 175ml kosztuje 220zł, u mnie starcza na ok. 3 hektary czyli koszt to ok. 75zł/ha ale mamy pole zabezpieczone przed stonką na jakieś 3 tygodnie. W tym sezonie bazuję głównie na środkach Coragen i Proteus - oba mogę polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Garbaty Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 Solo je stosujesz czy razem z fungicydami i odżywkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2020 14 godzin temu, Marcin napisał: Polecam. Butelka 175ml kosztuje 220zł, u mnie starcza na ok. 3 hektary czyli koszt to ok. 75zł/ha ale mamy pole zabezpieczone przed stonką na jakieś 3 tygodnie. W tym sezonie bazuję głównie na środkach Coragen i Proteus - oba mogę polecić z czystym sumieniem. Sam proteus w tym roku działa słabo i w przyszłości trzeba pomyśleć o czym innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 21 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2021 Ja mam coragen 50 ml jakby ktos chcial kupic za 50 ZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Select WLKP Napisano 28 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2021 U mnie w okolicy w tym roku Coragen nie działał wcale, albo bardzo słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi