Gość Dalek Napisano 4 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2020 Mam pytanie odnośnie desykacji ziemniaków. Czy można już wykonać ten zabieg czy może za wcześnie chodzi mi oczywiście o ziemniaki z przeznaczeniem na sadzeniaka. Kalibraż ziemniakow to sadzeniaka i większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 Z tego co mi wiadome to już w ubiegłym tygodniu na holenderskich odmianach robili desykację. Ja jutro planuję ściąć i za jakiś czas desykację przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stachu Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 Ale środki są zabronione reglone jest wycofany bardzo duży problem będzie w całej Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damii Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 100kg saletry na hektar do opryskiwacza i działa jak reglone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 Godzinę temu, Gość Stachu napisał: Ale środki są zabronione reglone jest wycofany bardzo duży problem będzie w całej Europie Jaki problem? Nie ma środków? Spotlight Plus 060EO Wpisz w przeglądarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 2020 12 minut temu, Damii napisał: 100kg saletry na hektar do opryskiwacza i działa jak reglone ale po takim zabiegu to chyba by do wiosny by nie przeleżaly .dawno temu jak reglone bylo drogie znajomy zrobił randapem no i stało się ...kiedyś zachcialo mi się dać siarki nalistnie w postaci siarczanu amonu to 3kg je poparzylo jakby dać 30kg ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2020 W dniu 5.07.2020 o 12:49, Gość pankracy napisał: ale po takim zabiegu to chyba by do wiosny by nie przeleżaly .dawno temu jak reglone bylo drogie znajomy zrobił randapem no i stało się ...kiedyś zachcialo mi się dać siarki nalistnie w postaci siarczanu amonu to 3kg je poparzylo jakby dać 30kg ??? 100kg/ha mocznika dolistnie nie spali tylko zciemnieją pokazówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi