Gość Przemysław Napisano 13 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2020 Jak u was z Wiśnią? U mnie o wiele mniej niż w tamtym roku i nie wiem jak płacić ludziom za godzinę czy od kilograma. A wy ile i jak zamierzacie płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaaa Napisano 13 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2020 Jaka cena na skupach będzie , wiadomo coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 13 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2020 19 minutes ago, Guest Aaaa said: Jaka cena na skupach będzie , wiadomo coś ? Się okaże, mają wystartować z cenami z porzednego roku. Mietek wystartował z takim cenami, że strach się bać: Wiśnia EXPORT z Ogonkiem 20+ : 3,50 zł/kg (Debrecen,Groniasta,Panda,Lucyna,Sabina, Skrzynka a’4.50 brutto) Wiśnia bez Ogonka 20+ : 2,40 zł/kg (Debrecen,Groniasta,Panda,Lucyna,Sabina, Skrzynka a’5.40 brutto) Wiśnia na Kompoty 18+ : 2,00 zł/kg (Skrzynka Plastikowa a’5.40 brutto) Wiśnia na mrożenie : 1,70 zł/kg (Skrzynka “Czeszka” a’10kg) Wiśnia P.W : 0,70 zł/kg (Skrzynka “Czeszka” a’10kg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mil Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2020 13 godzin temu, Gość Jarek napisał: Się okaże, mają wystartować z cenami z porzednego roku. Mietek wystartował z takim cenami, że strach się bać: Wiśnia EXPORT z Ogonkiem 20+ : 3,50 zł/kg (Debrecen,Groniasta,Panda,Lucyna,Sabina, Skrzynka a’4.50 brutto) Wiśnia bez Ogonka 20+ : 2,40 zł/kg (Debrecen,Groniasta,Panda,Lucyna,Sabina, Skrzynka a’5.40 brutto) Wiśnia na Kompoty 18+ : 2,00 zł/kg (Skrzynka Plastikowa a’5.40 brutto) Wiśnia na mrożenie : 1,70 zł/kg (Skrzynka “Czeszka” a’10kg) Wiśnia P.W : 0,70 zł/kg (Skrzynka “Czeszka” a’10kg) Proponuje dodać jeszcze z 5 kategorii.. super extra, super mega ekstra... Kiedyś były 3: -export z ogodnkiem - I klasa (skrzynka) - II klasa (kisten) I było dobrze, a teraz kombinowanie byle bardziej wydymać... i jeszcze PW w skrzynkach czeszkach a potem do chłodni przetrzyma się trochę i będzie ceca x2 albo x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2020 Nie ma co się tak podniecać Słyszałem 1,7 z lekka tendencja spadkowa Czas pokaże czy mam dobry słuch;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi