Gość Ewa Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Dzień Dobry, ile płacimy w tym roku od zbioru wiśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Płacimy tyle aby ludzie chcieli przyjść i zerwać a konkretnie to płacimy wg. wzoru: cena w skupie minus koszty produkci minus zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pepe Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Max 60gr. Wiśnia coraz tańsza i ma jeszcze taniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 3 godziny temu, Gość Pepe napisał: Max 60gr. Wiśnia coraz tańsza i ma jeszcze taniec Za 60 gr sam sobie będziesz zbierać wiśnie bo pracownicy poniżej 80 gr nie podejmują tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Warka. U mnie za 60 do wyboru do koloru Ukraińców. 11 zł stawka za godzina i każdy chce przywieźć tłumy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pepe Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Dokładnie Ukraińców opór. Kierowca 2 razy w tygodniu dzwoni i prosi żeby wziąść jeszcze więcej osób bo ma do oporu ludzi do pracy. Jak mocno spadnie cena będą rwac po 50gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość artur Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Mnie dziś przywiózł 5 osób, Uzgodniliśmy przy kierowcy 40 gr. od wiśni,inne prace 10 zł. na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Mówimy o pracownikach s nid o turystach,którzy chcą mieć płatne wakacje w Polsce. Do mnie też przywożą i jeszcze żaden się do pracy nie nadawał;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pepe Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 To właśnie na Ukraińców można powiedzieć pracownicy bo Polacy popracuja 3 dni i juz się im nie chce. Ukrainiec zerwie dopiero może jechać doma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 U mnie za 11. Trudno przeplacilem ale bardzo dobrze pracują. Nie było by trzeba gonić ale profilaktycznie trzeba i delikatnie. 60 gr i wszyscy się przymierzają do 50. W ogóle od jutra mamy nie raz bo strajk. Ciekawe ile "gospodorzy" wyjedzie w nocy albo tylnymi drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 Godzinę temu, Gość Pepe napisał: To właśnie na Ukraińców można powiedzieć pracownicy bo Polacy popracuja 3 dni i juz się im nie chce. Ukrainiec zerwie dopiero może jechać doma Mam nieco inne doświadczenia ale gratuluje wspaniałych pracowników z Ukrainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gocs Napisano 27 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2020 troche przyzwoitosci panowie ja place 80gr i mam sumienie czyste a nie wyzyskiwac innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 28 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2020 10 godzin temu, Gość gosc gocs napisał: troche przyzwoitosci panowie ja place 80gr i mam sumienie czyste a nie wyzyskiwac innych Ale ty sprzedajesz drogo bo 1,95 a oni po 1,6... Masz z czego dołożyć i jesteś przyzwoitym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi