Gość ŚWIEBODZIN Napisano 18 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipca 2016 Panie co Pan na to??? , iż dla wyłódzaczy podatku VAT Ziobro proponuje do 25 lat więzienia... Czy po wprowadzeniu tych że przepisów nie utrudni to targania cebuli miernej jakości do rolników/obieraczy by ci ją sprzedawali jako własna produkcja wyłódzając VAT PO DRODZE. Słyszałem i widze często Pana sławną cebule, która jest poprostu tragiczna i gdzie pan odwiedził kilkadziesiąt obieralni skoro na kujawach wszyscy od pana odeszli, zostali mali rolnicy bez działalności gospodarczej....Czytający to forum zanim przeczytacie ten list gloryfikujący zapoznajcie się z opinią na jego temat na kujawach. Kiedyś tam byłem u znajomych i co nieco mi o tym gosciu opowiedzieli a poniewaz było to spotkanie branżowe to usłyszałem dóżo negatywnych opinii na temat tego pana i jego super słabej cebuli której w Holandii nawet krowy nie chcą zjeść. Otwiera Pan własną obieralnie z maszynami i mam nadzieje porejestrowanymi obieraczami w liczbie 20 szt. Oczywiście nie planuje Pan mam nadzieje sprowadzać cebuli z nl do siebie i sprzedawać jako cebula wyprodukowana w rodzinnym gospodarstwie? Mam też nadzieje że nie woził nie wozi i nie bedzie woził Pan cebuli z nl i sprzedawał za gotówke płacąc transport w gotówce. Systematycznie zgłaszam ten prodceder podajac przykłady i mam nadzieje że taki powazny człowiek tego nie robi? Pozdrawiam pis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 18 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipca 2016 Swiebodzin jak masz jaja to się zarejestruj i pokaż kim jesteś. "Kozak w necie pi.da w swiecie"? Rzucać takie oskarżenia anonimowo to każdy może. Mateusz jakby miał coś do ukrycia to raczej wszędzie nie byłby porejestrowanym użytkownikiem A raczej by się chowal ukrywał. Czekamy Świebodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gołobki Napisano 18 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipca 2016 gołobki nie idą same do gobki na john deere trzeba zapracować ja mam 6 nowych ciągników john deere co roku 1 sztuke kupywałem z salonu ale 22 ha przykryte pekina 14 ha te liczby same mówią za siebie nie jeden raz potrafiły mi skarpetki dosłownie zgnić na nogach ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MARHWIONOS Napisano 18 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipca 2016 u nas tez taki był jak mu czapka spadła wiatr porwał to sie po nią nie wrócił dopiero jak wracał to ja podniósł WYLICZĄNĄ MIAŁ KAZDĄ SEKUNDE i juz kwiaty wącha od spodu rył jak swinia dzień i noc swiątek piątek i niedziele JOHN DEERE ZOSTAŁ A JEGO NIMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca 2016 panowie co wy z tymi john deerami .pochwal się jeden z drugim ile razy byłeś z rodzinom na wczasach,albo ile panienek zaliczyłeś. ja też mam john deera ale niemam zamiaru charować do śmierci ani dożywotnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRLANDJA Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca 2016 bo to jest tak $$$ czym więcej jelonków na podwórku tym większy rolnik aby wkurzyć sąsiada .jeden przez drugiego .oto oblicze polskiej wioski ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaptur Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca 2016 ci co mają john deere to wyzej sraja jak dupe mają oni sie mają za cos lepszego byłem nie raz z takimi na imprezach z biedniejszym nie lczą sie w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośc Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca 2016 john deerem to hwalom się ci co dali się wyróchać małolepszemu idlatego mu skarpetki gniją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość olo Napisano 26 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipca 2016 Ty pyrlandja to na każdym forum jesteś taki cwaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 27 Lipca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2016 zjazdowa 4 do wyrwania to rwij chłopie na chama ,może uda ci sie nawet razem z samochodem wyrwać głupiemu chłopkowi! Może cie nawet w d..e pocałuje na pożegnanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość r Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 2016 w sierpniu pracuje tylko chłop handlarze kupcy i całe miasta odpoczywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupiec Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpnia 2016 jakby nie te hamskie handlażyki tobyś z głodu zdech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ada Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpnia 2016 jakby nie te hamskie handlażyki tobyś z głodu zdech ty też jakby nie ci posrani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysiek Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) ja juz sie nie moge doczekac jak rolnikowi zapłace 1,50 za worek jestem chadlazem i kupuje ziemniaki i tak zarabiam 2 zł na worku czy płace po 10 zł czy 1,50 to i tak mam 2 zł naworku wiecej jak producet co sadzi sieje nawozy i pryska ja swoje zarabiam Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez IGRiT proszę bzdur nie pisać, nie podburzać i nie trollować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marjan Napisano 2 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2016 rybitwy sprzedałem po 8zł można było drożej ale sie pospieszyłem ziemniaka brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szerlok Napisano 2 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2016 Hehe... i nikt się nie domyślił, że 'kazek' i 'marjan' to ten sam użytkownik Brawo za podstęp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 4 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2016 Nowy wątek trzeba założyć kupie/sprzedam x5/x6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OOOO Napisano 4 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Września 2016 heh no i Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość boryna Napisano 6 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2016 Chłopstwo opiło się okowity i bredzi o 2 zł za worek. Kupta se lepiej kurze móżdżki bo som tyz tanie i doładujta se puste łby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik wągłczew Napisano 9 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2016 PRAWDA najprawdziwsza Prawda JA TAM NABRAŁEM KASY ZA PEKINA ZIEMNIAK MOGE ODAĆ NAWET PO 8 GR KASA BYŁA ZA PEKINA MIAŁEM 3 HA I TERAZ SIE SMIEJE BO JA PRZEZYJE A SĄSIAD PO 8 GR NA WIOSNE W POLE NIE WYJEDZIE NIEBEDZIE MIAŁ ZA CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bankrut Napisano 10 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Września 2016 Cebula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Września 2016 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kacper Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2016 ja mam 500 + dzieci 3 w drodze i mam w tyłku ze tanie ziemniaki naprawde za 500+ iidzie godnie wyzyć na wsi nie trzeba tyrac jeszcze 4 dorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pokrzywdzony Napisano 15 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2016 a te sk***ysyny w rządzie zarabiają po 30 tys i tak dalej głosować robić na h*jów tak trzymać głupi chłop byle gównem przed wyborami można go przekabacić a w sejmie tylko o ruchaniu i pedałach od paru miesięcy związki partnerskie a i trybunał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2016 już ci pisałem obłóż je gównem to im pomorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi