farmerphu46 Napisano 25 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpnia 2020 Nie płaci za dostarczony towar, cebule , m. Kuchary Borowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 25 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpnia 2020 mnie również oszukał. mógłbyś dać jakiś namiar na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmerphu46 Napisano 14 Września 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2020 dalej nie płaci , a tydzień temu sam dzwonił i obiecywał ,że już dokona płatności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 15 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2020 chodzi o to żeby ostrzec innych. aby omijali Ernesta Dobieckiego szerokim łukiem. Facet jest oszustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmerphu46 Napisano 2 Października 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2020 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosp.rolne Napisano 17 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2020 Witam,ostrzegam przed tym kupcem !!! Oszust !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmerphu46 Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2021 uważajcie ,bo szuka towaru, a dalej nie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmerphu46 Napisano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2021 ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek78 Napisano 2 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2021 Widzę, że mamy podobne doświadczenia. Mnie oszukał również, na jakieś 15 tysięcy. Co śmieszne, spłacił mnie w połowie a na resztę wysłał kompensatę. Której ja oczywiście nie podpisałem. Sprawa była w windykacji, kompensatę uznali jako spłatę zadłużenia, gdzie, zaznaczam, nie podpisałem jej nawet nie odebrałem. No i musiałem zapłacić za całość. Jego również trzeba do prokuratury, wtedy płaci łeb. Dzwońcie do mojego prowadzącego sprawy w prokuraturze, 517 053 073. Nie tylko z nim i z janfruitem miałem problem. Takie same problemy, oni nawet pracownikom nie płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmerphu46 Napisano 9 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2021 ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek78 Napisano 17 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2021 Jeszcze jedna informacja. Gdyby ktoś nie był w pełni świadomy, Ernest jest cichym wspólnikiem w Gospodarstwo Rolno - Ogrodnicze Stanisław Dobiecki. Także proszę również tam uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmerphu46 Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwietnia 2021 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdrzew Napisano 27 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2022 W dniu 25.08.2020 o 15:09, farmerphu46 napisał: Nie płaci za dostarczony towar, cebule , m. Kuchary Borowe Zostaliśmy również oszukani przez tego Pana. Zapytam jak to skończyło się u Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartlomiej981 Napisano 31 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2022 Kupuje towar a później za niego nie płaci i przeciąga terminy w nieskończoność do momentu aż przestaje odbierać telefony. O S Z U S T !!!!! Wisi mi 13tys zł. Sprawa skierowana do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anna Farmer Napisano 31 Maja 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2022 ja podałem do prokuratury o wyłudzenie , czekam sprawa powinna być latem , wcześniej już miał podobną sprawę o wyłudzenie ,..a tak ogólnie to golas i też nie płacił pracownikom z ukrainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anna Farmer Napisano 25 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2022 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anna Farmer Napisano 8 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Września 2023 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość farmerphu46 Napisano 19 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca (edytowane) ... Przypominamy, że opinie o firmach mogą dodawać osoby zalogowane. Edytowane 19 Lipca przez Sebastian Pawłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi