Gość Rolnik z centrum Napisano 20 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2021 Marny jest i będzie bo to roślina ciepłolubna , teraz z wieczora u mnie tylko 5 na +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esi Napisano 20 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2021 Pekin nie dorosnie o zimno a i wody za dużo. Już zolknie w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 30 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2021 Panowie jak pekinka u was rośnie??? Będzie dobry plon?? U mnie marnie, nie dobija, korzeń słaby, za mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 30 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2021 U mnie 2h białej zimowej raczej nie dorośnie a Pekiny miały by dać radę ?? Wrzesień był bardzo zimny i bez słoneczny a teraz żadne ciepłe dni nie pomogą bo dzień coraz krótszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 4 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2021 Pekin będzie po 5 zł bo u większości plon 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KRK Napisano 4 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2021 19 minut temu, Gość Tom napisał: Pekin będzie po 5 zł bo u większości plon 50% Nawet po 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 8 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2021 Witam. Jak na dzień dzisiejszy cena pekina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 9 Października 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2021 2,4 na gotowo robiłem w tym tyg. Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi