Gość Gość kujawy Napisano 16 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2020 Drodzy producenci czy wy umiecie liczyć? Sprzedajecie por po 80gr za kg gdzie koszt samego zbioru 35gr. Apeluje o pamiętajcie się ludzie żeby z tego coś było przy tak trudnej uprawie to minimum 1,3zl. Ludzie szanujcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ukasz Napisano 16 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2020 Por powinien być jeszcze tańszy , a ty kolego zasadz w przyszłym roku jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość kujawy Napisano 16 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2020 W każdym sezonie mam tyle samo. Jak tak będziecie sami zjeżdżać z ceny to napewno będzie tańszy no ale jak kredyty cisną to desperacja ale to i tak nic nie da. Pozdrawiam desperatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbynio Napisano 17 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2020 Nikt kto sprzedaje po 0,8 się tu nie skarży , tylko ty co sprzedajesz po 1,3. To że masz co roku tyle samo to nie znaczy że nie masz go za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzz Napisano 17 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2020 Czyli na serio są aż tacy desperaci co sprzedają po 0.8?? To zapytam jaka wydajność, a wiem że w wielu regionach bardzo kiepska. Lepiej pszenica zasiać i te same pieniadze jak tak tanio sprzedawać por. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 17 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2020 50-60 ton z ha gagatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzz Napisano 18 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Września 2020 Czyli gagatek wyżej sprzedaje po 80gr haha. Ps co do 25t to nie mówiłem o sobie, tylko ogólnie wiem że plon pora jest w tym roku słaby i zakłady szukają surowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 19 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2020 Owszem sprzedaje po 0,8 . Kupujących zapraszam a ty poczekaj ze swoim 1,3 jak ja sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość kujawy Napisano 19 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2020 Tak wlasnie zrobię. Po 0,8 nawet na pole nie wyjdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzz Napisano 19 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2020 Ja podobnie, przy obecnych kosztach pracy cena 0,8 jest kiepska. Rolnik to specyficzna jednostka, jak urośnie jemu dużo to ma tendencje to sprzedawania tanio bo mówi sobie przecież duży plon. A w każdej innej profesji to by cenili się właśnie wyżej bo to moja wiedza doświadczenie jak to zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość kujawy Napisano 30 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2020 Chyba por u panów biznesmenów co sprzedaja po 0,8 zaczyna się kończyć bo zaczęli dzwonić z firm na przemysł i po 1.1zl oferują. Ale to i tak za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość gosc por Napisano 14 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2022 Witam.jakie macie oferty cenowe kontraktu pora długiego na przemysł. Bo chyba większe niż ostatni sezon. Przy tych kosztach to chyba poniżej 1.4 zł /kg nikt rozsądny nie podpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2022 Orientujecie się ile planuje płacić w tym roku suszarnia Jaworski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gosc gosc por Napisano 20 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2022 hej producenci nikt nic nienapisze o kontraktach. co rezygnacja z produkckji czy godzicie sie na glodowe stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc rolnik Napisano 25 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2022 witam. jakie ceny macie za por przemyslowy dlugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Centrum Napisano 10 Października 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2022 1.3zl za przemysł to norma. A jak Handlowy por w skrzynce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość por Napisano 12 Września Zgłoszenie Share Napisano 12 Września Witam. Jaka cena pora typu bulgina na tacki. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość por Napisano 19 Września Zgłoszenie Share Napisano 19 Września Dzięki za odpowiedź. Widać tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalDzierzoniow Napisano 3 Października Zgłoszenie Share Napisano 3 Października Jaka cena 10kg eps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janekprodek Napisano 4 Października Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 30 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi