Gość gość Napisano 26 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2020 Panowie czy możecie mi powiedzieć jeśli będę uprawiał 1ha ziemniaków mam obowiązek wpisu do rejestru czy jestem zwolniony z tego? Z tego co czytam to miały być zmiany w 2019 że obowiązek ten mają mieć rolnicy co uprawiają ziemniaki powyżej 1,5 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piorin Napisano 27 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2020 Masz obowiązek rejestracji uprawy ziemniaka i nie ma tu różnicy czy sadzisz 1ha czy 100ha. Przepisy dotyczą wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fujara Napisano 27 Października 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2020 (edytowane) ... jesteś nie piorin, jak uprawiasz na własne potrzeby w gospodarstwie to nic nie musisz zgłaszać, możesz mieć nawet 100 ha i karmić nimi zwierzęta albo wrzucić do własnej biogazowni. Edytowane 27 Października 2020 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi