leslaw516 Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2016 U mnie już żniwa trwają od poniedziałku, ale dzisiaj przerwał nam deszcz. A czy Wy już jesteście po, czy dopiero przed? I co planujecie siać na przyszły rok? Bo ja chyba pszenicę i jęczmień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 10 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2016 U mnie też w trakcie i końca nie widać bo co chile popaduje i wilgotno, przydałby się tydzień dobrej stabilnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość damiak Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 2016 U mnie już żniwa trwają od poniedziałku, ale dzisiaj przerwał nam deszcz. A czy Wy już jesteście po, czy dopiero przed? I co planujecie siać na przyszły rok? Bo ja chyba pszenicę i jęczmień. ze zboza to nic niema dokładka ja wole zasadzic kapuste ziemniaki na tym jest kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyrlandja Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 2016 obyś się nie żdziwił jak będziesz miał w tym roku kasę na ziemniaki i kapuście murowana dokładka lepiej zostań przy tym zbożu,mniejsze zło $$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 2016 U mnie już żniwa trwają od poniedziałku, ale dzisiaj przerwał nam deszcz. A czy Wy już jesteście po, czy dopiero przed? I co planujecie siać na przyszły rok? Bo ja chyba pszenicę i jęczmień. Leslaw skąd ty spadłeś? Myślisz, że żniwujący mają teraz czas na psanie na forach? Ja mam czass bo nie żniwuje, tylko mam szczęście urlopować choć pogoda średnia dla urlopiczów też, a z tego co widzę to w okolicy Gniezna żniwa pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 20 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Ja w końcu po żniwach. A w przyszłym roku zmniejszam ilośc zbóż bo za duzo z ukrainy sprowadzają i ceny już nie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość na bani Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2016 zboza to sieją ci co mają szczego dokładać chodzą do pracy i dotują zboze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi