Gość Roll Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 Jak ceny w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Kujawy Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2019 1,80za kg w worku, odbiór z miejsca a co do białej to chłodnie płaca 2,40 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnn Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2019 Jak ceny w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2019 Za ładna łuskę 2 zł na rękę Obierana 2,50 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jjjaaa Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 Jaka dzisiaj cena za worek na broniszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewy1211 Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 W dniu 29.01.2019 o 20:37, Gość Łukasz napisał: Za ładna łuskę 2 zł na rękę Obierana 2,50 netto Kolego gdzie płacą tyle za obraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 44 minuty temu, lewy1211 napisał: Kolego gdzie płacą tyle za obraną? A gdzie płaca mniej że jestes tym zdziwiony?? Nie oczekuj ze napisze ci gdzie tyle płaca bo skoro płaca ci mniej to może słabo negocjujesz?! Chłodnie polskie płaca 2,40 i kto oddaje teraz poniżej tej ceny chamuje wzrost cebuli obieranej w polskich chłodniach! 2,50-2,60 na zachód. I wydaje mi się ze po targach w Berlinie cena pójdzie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewy1211 Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 1 godzinę temu, Gość Łukasz napisał: A gdzie płaca mniej że jestes tym zdziwiony?? Nie oczekuj ze napisze ci gdzie tyle płaca bo skoro płaca ci mniej to może słabo negocjujesz?! Chłodnie polskie płaca 2,40 i kto oddaje teraz poniżej tej ceny chamuje wzrost cebuli obieranej w polskich chłodniach! 2,50-2,60 na zachód. I w w Berlinie cena pójdzie do góry A czemu nie możesz powiedzieć gdzie tyle płacą? Ceny zawsze ustalamy na początku tyg na tamten tydzień miałem 2,30 i jestem z kuj pom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 18 minut temu, lewy1211 napisał: A czemu nie możesz powiedzieć gdzie tyle płacą? Ceny zawsze ustalamy na początku tyg na tamten tydzień miałem 2,30 i jestem z kuj pom Jak jestes z zagłębia to np. chłodnia w strzelnie płaci 2,40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2019 Bronisze Cebula worek 30 - 35 Czerwona 12 cukrowa 35 ziemniaki IRGA 15 catania 20. Towaru nie braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jjjaaa Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2019 Jak ceny na broniszach cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2019 30-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jjjaaa Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2019 Dzisiaj 27-33cena zależy od towaru cukrowa 40-43 czerwona 10-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 Jak dzisiaj cena za worek na broniszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zurek Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 30-33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 to szału nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mocny Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2019 wrocław 30-37 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2019 Jakie ceny za cebulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2019 Ceny Lecą na łeb na szyję. Nie ma zainteresowania . Holandia stoi , Obieranie stoi . Odbiorcy czekają na nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2019 Nie wiem gdzie te ceny lecą!! Ja sprzedaje z domu tak jak sprzedawałem czyli 2zł/kg fazerowana pierwsza klasa kaliber 5-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2019 5 godzin temu, Gość Adam napisał: Ceny Lecą na łeb na szyję. Nie ma zainteresowania . Holandia stoi , Obieranie stoi . Odbiorcy czekają na nowy sezon Mnie także stoi, a cebulkę w lusce 1,8 każda ilość , tylko skąd brać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 25 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2019 Jakie ceny na broniszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 25 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2019 Jak placa cebulę na Rybitwach. A jak skupy w Małopolsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Jaka cena dzisiaj na broniszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zigi Napisano 1 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2019 Jaka cena Kraków i Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi