Gość Marek Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2020 Gdzie kupię najtaniej cebulę w worku. Proszę o pomoc. Chodzi mi o giełdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 5 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marca 2020 Jaka cena cebuli na giełdach w worku Kalisz Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtas Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 Witam jakie ceny cebuli w lusce na worek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Lipca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipca 2020 Witam, w jakiej cenie sprzedajecie cebulę 5+ w worku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Garbaty Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2020 Panowie po ile sprzedajecie ładną cebule w worku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2020 Duże sortownie płacą za luz ładny towar 0,60zl i więcej. Worek wiązany 0,60, szyty 0,70 i wyżej. Tendencja wzrostową bo zaczyna brakować towaru i dobre warunki przechowalnicze dają komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2020 A jak giełdy Panowie??? Wie ktoś jakie ceny na Broniszach i zjazdowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2020 Nie mam cebuli ale grzecznościowo odpowiem. Jestem z ziemniakami na zjazdowej czerwona 1zł kg. Biała 0,80gr kg. Towaru tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2020 Dzięki kolego Sieradzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi