Prorok Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2021 Godzinę temu, Gość hmm napisał: ludzie nie dadzą rady ciąć cały dzień na mrozie z jedną przerwą 15 minut. Idz sam tak tnij to zobaczysz ile wytrzymasz. Nawet jak przy biurku siedzą w biurach to muszą wstać raz na pół godziny bo plecy nie wytrzymują i nikt ich tam nie goni za to że wstali sie rozruszać. Ale ty tego nie pojmiesz bo masz rozum prosty jak konstrukcja cepa Dadzą radę jeśli chcą.jesli nie chcą to nie dadzą. Ale wymagania zawsze mają niezależnie od checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szymek Napisano 14 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2021 Sadownicy więcej nie płacą jak 150zł na 8h kto by dał 200-250 zł hyba chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heh Napisano 14 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Gość Enolofos napisał: Podpisałeś się szczerze, wiec szczerej odpowiedzi zapewne oczekujesz. Tą stawkę chłopku pazerny chętnie Ci zapłacę przy podpisanej umowie i wystawionej fakturze. i co jeszcze ? moze cie poprosić abym mógł u ciebie ciąć ? zapłać cwaniaku podatek od dochodu i Zus zamiast Krusu to pogadamy, ksiegowy sie znalazł z Koziej Wólki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2021 4 godziny temu, Gość Szymek napisał: Sadownicy więcej nie płacą jak 150zł na 8h kto by dał 200-250 zł hyba chory Niestety płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 14 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2021 w okolicy Białej Rawskiej nie ma mowy o stawkach > 200zł, ale może bliżej Grójca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nnnn. Napisano 14 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2021 Płacę 11 zł za godzinę plus lokum, warzywa. Nauczyłem go sam ciąć, tnie u mnie ponad pięć lat. Poprzednich ciaczy pogoniłem i nareszcie mam sądy przyzwoicie obciete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgr Napisano 14 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Gość Nnnn. napisał: Płacę 11 zł za godzinę plus lokum, warzywa. Nauczyłem go sam ciąć, tnie u mnie ponad pięć lat. Poprzednich ciaczy pogoniłem i nareszcie mam sądy przyzwoicie obciete. Czyli masz niewolnika, który tyra za parę groszy, cebulę, kartofle i spanie w stodole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 6 godzin temu, Gość Wgr napisał: Czyli masz niewolnika, który tyra za parę groszy, cebulę, kartofle i spanie w stodole. To ma parobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 Biała Rawska to dużo babruw a oni nie są płatnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 Godzinę temu, Gość Gość napisał: To ma parobka Jeśli pracownikowi odpowiada i pracodawcy też to co nas to. Jestem ciekawy jaka ma wydajność za te 11zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enolofos Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 W dniu 14.01.2021 o 14:40, Gość heh napisał: i co jeszcze ? moze cie poprosić abym mógł u ciebie ciąć ? zapłać cwaniaku podatek od dochodu i Zus zamiast Krusu to pogadamy, ksiegowy sie znalazł z Koziej Wólki Rozumiem twoje rozgoryczenie. Ale zrozum także mnie ze nie mogę zapłacić 250 za dniowe komuś kto nie chce brać odpowiedzialności za to co robi. Dla twojej wiadomości place ZUS bo mam także firmę usługową, wiec jak słusznie zauwazyles oszustów i zlodziei muszę rozpoznać z daleka. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2021 Kogo nie stać niech tnie sam.i w czym problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lkr Napisano 16 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2021 9 godzin temu, Prorok napisał: Kogo nie stać niech tnie sam.i w czym problem?? I napewno lepiej na tym wyjdzie. Oglądam cięcie u znajomych przez różne ekipy to jest dramat. Cześć rzędów obcięta ok a cześć przez niedorozwojów. Widać e jest to zbieranina ludzi o różnych umiejętnościach... A stawki diametralnie wysokie. Jak ktoś ma chłopaka ze wschodu to lepiej ich nauczyć ciąć, dolozyc 1-2zl i każdy będzie zadowolony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2021 I nie tak i nie. Bierzesz pod uwagę tylko aspekt ekonomiczny. Jest jeszcze czas,który na to poświęcasz a ,w którym mógłbyś zrobić coś innego.i bywa,że jest on cenniejszy niż pieniądze;) Innym aspektem jest zdrowie,którego raczej nie przybywa od cięcia. Każdy sam musi zdecydowac ale nie można na wszystko patrzeć tylko przez pryzmat pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi