Gość Adam Napisano 2 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2021 Jak w temacie? Dokąd wybieracie się zimą? Szukam towarzystwa na wyjazd.wybór całkiem szeroki. Malediwy,dominikana,Meksyk,Zanzibar lub ostatecznie Kenia lub Egipt. Ktoś chętny i gotowy na przygodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jacek77 Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 szkoda ,że tak pózno pytasz bo we wtorek wylatuje do Nowej Zelandii a w tamtych już byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 19 godzin temu, Gość Adam napisał: Jak w temacie? Dokąd wybieracie się zimą? Szukam towarzystwa na wyjazd.wybór całkiem szeroki. Malediwy,dominikana,Meksyk,Zanzibar lub ostatecznie Kenia lub Egipt. Ktoś chętny i gotowy na przygodę? Szukasz pani czy pana do towarzystwa? Chyba portal nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 Ciekawe skąd na to pieniążki, bo chyba nie z tego nieopłacalnego sądownictwa. Pewnie nadgodziny walone w fabryce weekendy, bo inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Normalnych sadowników to przecież stać co najwyżej na wyjazd do Sielpi, bo nie zarabiają tylko dokładają od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 2 hours ago, Guest jacek77 said: szkoda ,że tak pózno pytasz bo we wtorek wylatuje do Nowej Zelandii a w tamtych już byłem Szkoda, że kłamiesz, NZ nie wpuszcza turystów do odwołania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 Jeszcze byś się zdziwił na co nas stać.My pieniądze dobrze lokujemy a nie rospuszczamy.Ale jak było by 3 zł za wagę w skrzyni to policz jaka to strata kg×1,8 to na +1000 ton= nie zła sumka.J co nie ma czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 5 godzin temu, Gość Kupiec napisał: Ciekawe skąd na to pieniążki, bo chyba nie z tego nieopłacalnego sądownictwa. Pewnie nadgodziny walone w fabryce weekendy, bo inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Normalnych sadowników to przecież stać co najwyżej na wyjazd do Sielpi, bo nie zarabiają tylko dokładają od lat. No niestety z sadownictwa.Zamiast ekipy tnę sam.To co zostanie mam na rozpustę. Szukam kogoś do pokoju,żeby nie dopłacać za jedynkę . Jestem hetero. Płeć obojętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 Sadownicy za bramę nie wychodzą czy nie odpoczywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 To jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jacek77 Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2021 do stefena Bardzo słabo jest doinformowany chłopie wejdz na strony rządowe NZ i sobie poczytaj tyle w temacie nie lubię głąbów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefan Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2021 19 hours ago, Guest jacek77 said: do stefena Bardzo słabo jest doinformowany chłopie wejdz na strony rządowe NZ i sobie poczytaj tyle w temacie nie lubię głąbów Przeciwnie, jestem dobrze poinformowany bo mam tam znajomych. The New Zealand border is currently closed to almost all travellers to help stop the spread of COVID-19. You may be able to travel to New Zealand while the border is closed if we consider you have a critical purpose to travel. Chyba nie muszę tłumaczyć skoro się tam wybierasz? Masz critical purpose? Też nie lubię głąbów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2021 W dniu 3.01.2021 o 20:27, Gość Ewa napisał: To jedziemy? A dokąd królewno chcesz jechać?;) I byle nie z sadownikiem bo cały czas będzie jęczeć o jabłkach:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2021 W dniu 3.01.2021 o 20:27, Gość Ewa napisał: To jedziemy? Ja jadę,ale reszta chyba woli siedzieć w przechowalni i jabłka szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldek Napisano 5 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2021 19 godzin temu, Gość Adam napisał: Chętnie wybiorę się z zaniedbaną żoną jakiegoś sadownika w ciekawą podróż,na przykład tego delikwenta który w ubiegłą środę między białą Rawska a Rawą mąż namiętnie pryskal swój piękny sad siarą Oczywiście za jego kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 5 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2021 58 minut temu, Gość Waldek napisał: Chętnie wybiorę się z zaniedbaną żoną jakiegoś sadownika w ciekawą podróż,na przykład tego delikwenta który w ubiegłą środę między białą Rawska a Rawą mąż namiętnie pryskal swój piękny sad siarą Oczywiście za jego kasę Czepiasz się ...raki gonił i może faktycznie żonę ma zaniedbaną dlatego woli pryskać:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lech Napisano 5 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2021 3 minuty temu, Prorok napisał: Czepiasz się ...raki gonił i może faktycznie żonę ma zaniedbaną dlatego woli pryskać:p Po co mam płacić za wyjazdy, hotele, leżeć mogę i w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2021 14 godzin temu, Gość Lech napisał: Po co mam płacić za wyjazdy, hotele, leżeć mogę i w domu Świat jest księgą, a ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę.” – św.Augustyn Kto podróżuje żyje dwa razy. Możesz co tylko chcesz bo to Twoje życie?tylko czy leżenie w domu to jeszcze życie czy już wegetacja??? Ja nie leżę gdy podróżuje,albo nurkuje albo spełniam swoje dziecięce fantazje gdy podróżowałem tylko palcem po mapie. Możesz dołączyć i Ty. Kimkolwiek jesteś. Świat jest piękny i ogromny i warto zobaczyć coś więcej niż łóżko w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2021 Na kanapie też można umrzeć...ale czy takie spotkanie nie jest ciekawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2021 Za późno...już wszyscy się wybrali...za bramę ciąć sad albo do przechowalni szykować towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2021 W dniu 6.01.2021 o 17:07, adamWGR napisał: Na kanapie też można umrzeć...ale czy takie spotkanie nie jest ciekawsze? Po takim cenami jakie teraz jest za jabłko,to akurat stać ciebie na wycieczkę do Biedronki....ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2021 4 godziny temu, Gość Realista napisał: Po takim cenami jakie teraz jest za jabłko,to akurat stać ciebie na wycieczkę do Biedronki....ha ha ha Masz straszne kompleksy.wspolczuje, ale idź je leczyć gdzie indziej.znajdziesz jakiegoś specjalistę,który wyjaśni Tobie,że ceny jabłek nie są najważniejsze a po pracy należy się wypoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spioch Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2021 On 1/6/2021 at 5:07 PM, adamWGR said: Na kanapie też można umrzeć...ale czy takie spotkanie nie jest ciekawsze? Super fota, to Ty ma się rozumieć? A gdzie to? Miałem przyjemność z rurką nurkować po wielkiej rafie koralowej, ehhh, rewelka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2021 To Safe stop po nurkowaniu na Elphinstone.Egipt oczywiście. Kolega mi pstryknął ....to ja i ciągle żyje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 12 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2021 W dniu 4.01.2021 o 20:26, Prorok napisał: A dokąd królewno chcesz jechać?;) I byle nie z sadownikiem bo cały czas będzie jęczeć o jabłkach:p A dokąd mnie królewiczu zabierzesz?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 13 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2021 9 godzin temu, Gość Ewa napisał: A dokąd mnie królewiczu zabierzesz?;) Równouprawnienie jest królewno;) Jaki masz budżet?:))) Krzysiek78 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi