Gość Enolofos Napisano 13 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2021 Gdybyś był prorokiem, nie byłbyś bidokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 13 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2021 11 minut temu, Gość Enolofos napisał: Gdybyś był prorokiem, nie byłbyś bidokiem. Dobre:))) Świadczę swe usługi pro bono;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enolofos Napisano 13 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2021 Nie sposób inaczej tym co jest tylko pro forma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 13 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2021 2 godziny temu, Gość Enolofos napisał: Nie sposób inaczej tym co jest tylko pro forma. To twoja subiektywna opinia;)możesz się mylić;) Ale to chyba wątek o podróżach a nie o mnie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldek Napisano 13 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 6.01.2021 o 17:07, adamWGR napisał: Na kanapie też można umrzeć...ale czy takie spotkanie nie jest ciekawsze? ,. Na bank Ty to ... <ciach> Edytowane 13 Stycznia 2021 przez IGRiT Usunięto złośliwości. Może tak coś w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 14 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2021 9 godzin temu, Gość Waldek napisał: Na bank Ty to ... <ciach> Tak to ja. Nie pierwsze i nie ostatnie spotkanie z rekinem. Między innymi dlatego nurkuję. Masz z tym problem? Przestań zazdrościć. Rusz się z kanapy i zacznij coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 W dniu 13.01.2021 o 07:24, Prorok napisał: Równouprawnienie jest królewno;) Jaki masz budżet?:))) Spoko, coś się znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 2 godziny temu, Gość Ewa napisał: Spoko, coś się znajdzie;) A jaki kierunek i termin? Uprzedzam,że tanio to już było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 3 godziny temu, adamWGR napisał: A jaki kierunek i termin? Uprzedzam,że tanio to już było;) Ja raczej jestem organizm termofilny;) Czyli szukaj coś ciepłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 2 godziny temu, Gość Ewa napisał: Ja raczej jestem organizm termofilny;) Czyli szukaj coś ciepłego Zanzibar,Dominikana,Meksyk.wszystko ok 6 tys w zależności od liczby posiłków i standardu.bez testów na covid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kartofel Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2021 Ja widzę potencjał w Gambii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 16 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2021 20 godzin temu, Gość kartofel napisał: Ja widzę potencjał w Gambii Możliwe że go ma,tylko widzę jeden problem. Dla mnie poważny. Tam się nie nurkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 16 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2021 W dniu 15.01.2021 o 13:28, adamWGR napisał: Zanzibar,Dominikana,Meksyk.wszystko ok 6 tys w zależności od liczby posiłków i standardu.bez testów na covid Myślę ,że Zanzibar ale nie namowisz mnie na nurkowaniexd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2021 Nikogo do niczego nie zamierzam namawiać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2021 Godzinę temu, adamWGR napisał: Nikogo do niczego nie zamierzam namawiać:) Ok, to kiedy ruszamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2021 W dniu 17.01.2021 o 12:48, Gość Ewa napisał: Ok, to kiedy ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2021 Z pozdrowieniami dla tych co myślą,że jabłka są najważniejsze. IGRiT dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2021 To skąd wróciliście? oprócz sadu i przechowalni oczywiście Co polecacie odwiedzić???co fajnego robiliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2021 12 minut temu, adamWGR napisał: To skąd wróciliście? oprócz sadu i przechowalni oczywiście Co polecacie odwiedzić???co fajnego robiliście?? Ja byłem na Ukrainie. Polecam. Tania wóda. Dziewuszki. Przy okazji trochę fajek i mospilanu przytargałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamWGR Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2021 6 godzin temu, Gość Jacek napisał: Ja byłem na Ukrainie. Polecam. Tania wóda. Dziewuszki. Przy okazji trochę fajek i mospilanu przytargałem. A ja głupi rybki oglądałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi