Gość Paweł Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2021 Witam wszystkich . Postanowiłem poduszyć wątek ochrony ziemniaka przed szkodnikami bo wydaje mi się że problem będzie ogromny z uwagi na wycofanie najlepszych środków. Może macie coś sprawdzonego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus4062 Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2021 Ja kupiłem proteusa że mi starczy na 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2021 Chodzi mi raczej o drutowca i pędraka, stonka to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaro Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2021 Na stonkę to mały problem , gorzej z drutowcami. Co na to będzie dobre. Dursban znalazłem ale po 220 za litr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 Macie jakieś pomysły na drutowce itp. W tamtym roku zaprawiane ziemniaki jedynie Emesto Silver (czy warto tak drogim czy może coś tańszego też będzie skuteczne) i sporo uszkodzonych bulw było przez drutowce. W pobliżu jest sporo łąk i pastwisk. Czy jest jakiś skuteczny sposób na ich zwalczenie bo w tym roku dużo odpadu ziemniaków ale przy tej cenie to tak nie boli. Co zastosować w tym roku aby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konefał Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 Emesto jest fungicydem, to nie działa na drutowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 To zadam pytania w ten sposob: 1. Czy warto inwestować w tak droga zaprawę jak Emesto Silver? 2. Skuteczny sposób na drutowce gdzie pola są w pobliżu łąk i pastwisk? Bo dzięki tej kochanej ue (specjalnie z małej litery) trzeba będzie wrócić do haki i wydajności z początku lat 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 8 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2021 Ta cała Unia chce nas wyeliminować z rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 Co sądzicie o nurelli na pędraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 7 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2021 7 godzin temu, Gość Paweł napisał: Co sądzicie o nurelli na pędraka? A gdzie ją masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi