Prorok Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 Jak wam się podobają nowe,lepsze ceny wszystkiego do produkcji??? Mam nadzieję,że wreszcie większość zacznie liczyć koszty bo wszystko ostro do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 13 minut temu, Prorok napisał: Jak wam się podobają nowe,lepsze ceny wszystkiego do produkcji??? Mam nadzieję,że wreszcie większość zacznie liczyć koszty bo wszystko ostro do gory Merpan kupiony 38zl Sercadis 450zl Movento 290zl Rumo 170zl Olej parafinowy 5 zł litr Tebukonazol 48zl litr Difenokonazol 100zl litr Corto 780zl Giberlina 240 zlTm Ceny podobne jak w zeszłym roku, no troszkę droższy merpan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 Chyba dawno nie byłeś w sklepie;) Zadzwoń i zapytaj o cenę malvinu i delanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 To byś chciał tylko zyski cerpać a nic nie inwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 3 godziny temu, Prorok napisał: Chyba dawno nie byłeś w sklepie;) Zadzwoń i zapytaj o cenę malvinu i delanu 4 stycznia robiony zakup Pochwal się ile przepłaciłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 Moje jabłka z dnia na dzień 30% nie chcą zdrożeć;) Muszę targować się o każde 5 gr:p Łyżeczka a nie chochlą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość malopolanin Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 To jest jakis koszmar kapusta biala 40gr/kg musze 5 ton sprzedac na 1 litr verimarku jutro ide sie przebadac do psychiatry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 Oczywiście prorok ma rację. To jakiś szok. Captan z 40 ma 50 zdrozal albo zdrożeje lada dzień. Delan 1050. Masakra. Jabłko przy tych kosztach powinno z rok na rok kosztować minimum 2 zl(towar ekstra) przemysl srednio 20 gr i ten kto potrafi i chce inwestować by zarabiał, a podlotki by zakończyły produkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 4 godziny temu, Gość Tom napisał: Merpan kupiony 38zl Sercadis 450zl Movento 290zl Rumo 170zl Olej parafinowy 5 zł litr Tebukonazol 48zl litr Difenokonazol 100zl litr Corto 780zl Giberlina 240 zlTm Ceny podobne jak w zeszłym roku, no troszkę droższy merpan. Gdzie takie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 Godzinę temu, Gość Tom napisał: 4 stycznia robiony zakup Pochwal się ile przepłaciłes? Skąd wiesz że przepłaciłem?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 25 minut temu, Prorok napisał: Skąd wiesz że przepłaciłem?:) A może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 27 minut temu, Gość Tom napisał: A może nie? Nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 4 minuty temu, Prorok napisał: Nie:) To podaj te nowe ceny. Te które wypisałem to z dnia 3.01.2021 roku... Wiem o podwyżce ale nie bardzo tym się interesowalem bo większości śor zakupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2021 2 godziny temu, Gość Sadownik napisał: Gdzie takie ceny? Nie ma takich cen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 14 godzin temu, Gość Sadownik napisał: Gdzie takie ceny? Mocznik 1700zl. Captan 80wg 51zl. Delan 1200zl A wy dalej sprzedajecie jabłka po 1 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 2 godziny temu, Gość Jacek napisał: Mocznik 1700zl. Captan 80wg 51zl. Delan 1200zl A wy dalej sprzedajecie jabłka po 1 zł. Jakie 1 zł.juz 2zł za wagę się bierze.Chyba że ty sprzedajesz po 1zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 2 godziny temu, Gość Gość napisał: Jakie 1 zł.juz 2zł za wagę się bierze.Chyba że ty sprzedajesz po 1zł Bierze się za gale,goldena i Red delicious. Reszta po 1,2-1,4 a po sorcie 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 17 godzin temu, Gość Tom napisał: To podaj te nowe ceny. Te które wypisałem to z dnia 3.01.2021 roku... Wiem o podwyżce ale nie bardzo tym się interesowalem bo większości śor zakupiłem Generyk kaptanu 37 kg Generyk delanu 196 kg Ceny brutto z wczoraj.widzialem fakturę u kolegi.prosze nie pytać gdzie bo nie powiem.obiecalem i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 1 godzinę temu, Prorok napisał: Generyk kaptanu 37 kg Generyk delanu 196 kg Ceny brutto z wczoraj.widzialem fakturę u kolegi.prosze nie pytać gdzie bo nie powiem.obiecalem i juz. To tanio czy drogo bo nie rozumiem ? W znanym wszystkim sklepie są lepsze ceny niż to i jeszcze jakieś niby rabaty do tego i płatność za pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 Na chwilę obecną w znanym wszystkim sklepie niedostępny jest kaptan i ditianon. Te Ceny są raczej dobre niż raczej zle... A to co jest dostępne w innych sklepach, jest powyżej 40 zł za kg kaptanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2021 Zamowilem w ostatnich dniach stycznia m.in merpan po 38 brutto, ditianon poniżej 1000 zł minus rabaty i jakiś jeszcze voucher. Nie mówili w sklepie, że czegoś nie ma czy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2021 1 godzinę temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Zamowilem w ostatnich dniach stycznia m.in merpan po 38 brutto, ditianon poniżej 1000 zł minus rabaty i jakiś jeszcze voucher. Nie mówili w sklepie, że czegoś nie ma czy nie będzie. Czy odebrałes też w takich cenach? zamówiłem w połowie stycznia w pewnej cenie a odebrałem w lutym w innej;)nowej lepszej i wyższej:) Więc i ty możesz się zdziwić;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Skrzat Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2021 3 godziny temu, Prorok napisał: Czy odebrałes też w takich cenach? zamówiłem w połowie stycznia w pewnej cenie a odebrałem w lutym w innej;)nowej lepszej i wyższej:) Więc i ty możesz się zdziwić;) Ale robisz tajemnice w jakiej cenie Merpan. Opole lubelskie sklep koło BP cena na styczeń 39zl. zakupiłem w listopadzie większość środków na przyszły sezon. Za malvin płaciłem 368zl za 10kg.Teraz nie wiem czy zdrożało czy staniało bo nie byłem w sklepie bo nie miałem potrzeby. Ditinonu nie stosuje bo jest dla mnie za drogi od od cena sięgnęła 200zl za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2021 A to ciekawe. Napiszę jak odbiorę. Może będzie zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 W dniu 6.02.2021 o 23:39, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: A to ciekawe. Napiszę jak odbiorę. Może będzie zaskoczenie. Chyba padł z wrażenia po odebraniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi