Gość Jacek Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 Dostałem propozycję 48zl brutto za Rebatte nowy kaptan z Ciecha Sarzyna, oraz Delan 210zl kg. Podziękowałem. Jabłko zacząłem cenić 30 % więcej też mi podziękowali... Oni kupią towar u kogoś innego a mi zostaje węglan potasu albo ciocia z Kalifornii... I co teraz robić Proroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 19 minut temu, Gość Jacek napisał: Dostałem propozycję 48zl brutto za Rebatte nowy kaptan z Ciecha Sarzyna, oraz Delan 210zl kg. Podziękowałem. Jabłko zacząłem cenić 30 % więcej też mi podziękowali... Oni kupią towar u kogoś innego a mi zostaje węglan potasu albo ciocia z Kalifornii... I co teraz robić Proroku? Z tej samej hurtowni kupiłem za 41 zł z pakietem miedzi. Ale to było na początku tygodnia. Kolejne dostawy mają być coraz droższe. Ciekawe jak to będzie się rozpuszczać. Pani Marzenka zapewniała, że tak samo jak Scab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 48 minut temu, Gość Jacek napisał: Dostałem propozycję 48zl brutto za Rebatte nowy kaptan z Ciecha Sarzyna, oraz Delan 210zl kg. Podziękowałem. Jabłko zacząłem cenić 30 % więcej też mi podziękowali... Oni kupią towar u kogoś innego a mi zostaje węglan potasu albo ciocia z Kalifornii... I co teraz robić Proroku? Twój sad twoja decyzja.kupilem taniej ale też sporo drożej niż miało być. Mogą łupić to łupią.takie prawo rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 4 minuty temu, Prorok napisał: Twój sad twoja decyzja.kupilem taniej ale też sporo drożej niż miało być. Mogą skupić to łupią.takie prawo rynku A masz coś do odsprzedania w dobrej cenie? Z 500kg potrzebuje kaptanu i 40 Delanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 9 minut temu, Gość Jacek napisał: A masz coś do odsprzedania w dobrej cenie? Z 500kg potrzebuje kaptanu i 40 Delanu. Niestety nie mogę pomóc.kupilem tylko na własne potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 16 minut temu, Prorok napisał: Niestety nie mogę pomóc.kupilem tylko na własne potrzeby A nie chcesz sprzedać tego co masz i kupić sobie świeży kaptan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 7 minut temu, Gość Jacek napisał: A nie chcesz sprzedać tego co masz i kupić sobie świeży kaptan? Jeszcze nie wpadłem na ten genialny pomysł;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 12 minut temu, Prorok napisał: Jeszcze nie wpadłem na ten genialny pomysł;) Daj znać jakbyś był zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2021 Godzinę temu, Gość Jacek napisał: Daj znać jakbyś był zainteresowany Nie omieszkam;)ale nie liczylbym na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arko Napisano 2 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2021 Po ile u was captany i podobne za 10kg 25kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 Malvin 460 zł 10kg Merpan 440zl 10kg Captan 500zl 10kg Drogo ale nie ma wyjścia. Trzeba pryskać boikiny i glostery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 Godzinę temu, Gość Jan napisał: Malvin 460 zł 10kg Merpan 440zl 10kg Captan 500zl 10kg Drogo ale nie ma wyjścia. Trzeba pryskać boikiny i glostery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 Po 41 zł merpan, teppeki 380zł za 0,5 i wiele innych. Nawozy to już nie mówię. Wystarczyło sobie zamówić w styczniu w znanej wszystkim firmie..i jeszcze rabaty od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 Godzinę temu, Gość Jan napisał: Malvin 460 zł 10kg Merpan 440zl 10kg Captan 500zl 10kg Drogo ale nie ma wyjścia. Trzeba pryskać boikiny i glostery Jabłko drożeje to i opryski też muszą drożeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 3 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 1 godzinę temu, Gość Janusz napisał: Po 41 zł merpan, teppeki 380zł za 0,5 i wiele innych. Nawozy to już nie mówię. Wystarczyło sobie zamówić w styczniu w znanej wszystkim firmie..i jeszcze rabaty od tego. Mhy....zamówić w styczniu w jednej cenie a w lutym odebrać w innej,lepszej;) Nie jeden już się zdziwił gdy odebrał fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 10 godzin temu, Prorok napisał: Mhy....zamówić w styczniu w jednej cenie a w lutym odebrać w innej,lepszej;) Nie jeden już się zdziwił gdy odebrał fakturę Heh. Nie będę ściemniał. U mnie na dzień dzisiejszy ceny przedstawiają się następująco: Merpan/Kaptan/Malvin od 43zl do 51zl Delan 1200 zł 5 kg Mocznik Puławy 1800zl ON 4.80 hurt, detal 5.05 A jabłko od 0.90 do 1.70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 Godzinę temu, Gość Jan napisał: Heh. Nie będę ściemniał. U mnie na dzień dzisiejszy ceny przedstawiają się następująco: Merpan/Kaptan/Malvin od 43zl do 51zl Delan 1200 zł 5 kg Mocznik Puławy 1800zl ON 4.80 hurt, detal 5.05 A jabłko od 0.90 do 1.70. Takie ceny to już były 5 lat temu.Jabłko było 0,60 gr i się opłacało.Teraz to nie ma co narzekać 3zł dopiero w maju będzie.Trzeba trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2021 Środki odebrałem i ceny takie jak na zamówieniu. Daruj sobie marne prowokacje. Faktura wystawiona i wszystkie rabaty są uwzględnione. Do proroka. Niczego nie brakuje, na żaden captan nie trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2021 32 minuty temu, Gość Janusz napisał: Środki odebrałem i ceny takie jak na zamówieniu. Daruj sobie marne prowokacje. Faktura wystawiona i wszystkie rabaty są uwzględnione. Do proroka. Niczego nie brakuje, na żaden captan nie trzeba czekać Żadna prowokacja.mam kwity i wiem co mówię.roznica kilka zł na kg. Zależy kiedy zamawiałes.byc może zamawiałes już w nowych,lepszych cenach po podwyżkach.ja zamawiałem przed i odebrałem w innej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2021 A to Panie Prorok pewnie tak było. Ja zamawiałem w ostatnich dniach stycznia, czyli Ty musiałeś wcześniej lub dużo wcześniej. Jakby nie było, dobrze że zamowilem bo ceny poszły w górę. Powiesz Pan tak realnie jaka cena za ładnego miarowego Prince na sortownie lub samu do zrobienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 4 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2021 7 minut temu, Gość Janusz napisał: A to Panie Prorok pewnie tak było. Ja zamawiałem w ostatnich dniach stycznia, czyli Ty musiałeś wcześniej lub dużo wcześniej. Jakby nie było, dobrze że zamowilem bo ceny poszły w górę. Powiesz Pan tak realnie jaka cena za ładnego miarowego Prince na sortownie lub samu do zrobienia ? Zamawiałem ok 15 go. Wszystko zależy od jabłka ...od 1,6 za wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 18 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2021 Captan 51zl kg Delan 1240zl 5kg ON 5.33 zł ***** *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2021 11 godzin temu, Gość Jarek napisał: Captan 51zl kg Delan 1240zl 5kg ON 5.33 zł ***** *** To już jabłko sprzedane.Zaczynamy pryskanie.Od środy już ciepło można pryskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 19 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2021 Bardzo dobre ceny...dla wszystkich oprócz sadownika;) ***** *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2021 A u was jak ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi