Marcin1987 Napisano 18 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2021 Handlowal ktoś z firma Eurofruit z grojca? Jak platnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whubertus Napisano 16 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwietnia 2021 Nie płacą i nie odbierają telefonów. UWAGA OSZUŚCI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek78 Napisano 19 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Potwierdzam, oszuści. Firma powstała pod robienie wałków. Działalność założyli we wrześniu ubiegłego roku, płacili pierwsze faktury, aby zaistnieć jako rzetelni płatnicy, potem już brak płatności niestety. Przy dzwonieniu zawsze obiecywali, że za tydzień zapłacą, później że przelew już wyszedł, następnie cofnięto im przelew i później już brak kontaktu. Ja nie popłynąłem na jakieś wielkie pieniądze, bo zalegali mi około 5 tyś zł, ale jak sposobem się ich przyciśnie, to płacą. Jak coś to zapraszam do wiadomości, porozmawiamy na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi